Menu

Huis verkopen

Uw huis verkopen samen met ons tegen lage kosten. Bespaar duizenden euro’s en bel ons hoe wij u kunnen helpen met verkoop van uw woning.

Multimediale boost voor snelle verkoop woning

Wij brengen uw woning onder een enorme aandacht bij uw doelgroep zodat u maximaal uit uw woning kan halen wat u wenst. Uw huis verkopen gaat hierdoor gemakkelijk.

Google, Facebook, Funda, Twitter succes verzekerd

Door jarenlang keihard te werken aan Google hebben wij een zeer comfortabele ranking via Google gekregen op al onze pagina’s. Door kris kras gebruik te maken van al deze media heeft u voor een relatief klein bedrag zo uw woning verkocht. Ook via facebook en ons eigen klanten bestand die voornamelijk uit starters bestaat. Uw huis verkopen onder deze omstandigheden is makkelijker.

De juiste klant voor uw woning

Doordat op onze verkooppagina’s op Google tevens rekenmodules staan weet de klant hoeveel hij kan lenen. Aan alles is gedacht, door de “kruisbestuiving” van alle media is het een web geworden van informatie welke voor uitsluitend bij kopers terecht komt. Als je een woning zoekt ga je niet naar Neckermann-Reizen maar rechtstreeks naar de pagina van Funda. Ook zoeken mensen veel op Google  zoals : Huis te koop Veenendaal.

Hele wereld zoekt mobiel

Iedereen (97,5% van de starters) zoekt mobiel naar woningen. Onze website en pagina’s zijn beveiligd(https) en speciaal mobielvriendelijk gemaakt. Het kan niet gebeuren dat uw woning niet wordt verkocht.

Huis verkopen samen met ons

Wij zorgen dat u op de belangrijkste plaatsen staat op internet, klanten nemen contact op met ons en u doet zelf de bezichtigingen. Wilt u dat niet informeer ons dan daarover. Wij berekenen alle aanvragen van kopers door indien deze ingevuld worden zodat uw huis verkopen makkelijker gaat. U ontvangt in ieder geval klanten die voldoende inkomen hebben. Indien mogelijk ontvangen uw klanten subsidies en of een starterslening zodat uw woning haalbaar is.

U heeft een andere woning gezien

De kosten

U heeft zelf een leuke droomwoning gezien, raadpleeg ons eerst of dit haalbaar is. Wij regelen alles op financieel vlak van aankoop tot hypotheek en van multimedia tot aan de notaris aan toe voor een betaalbare prijs. Voor een woning van € 245.000 bent u via makelaars € 4447,00 kwijt incl. de BTW, voor de hypotheek een slordige € 2900,00 en voor aankoopbemiddeling nieuwe woning ongeveer € 1500,00 incl. btw. Indien wij voor u onze multimedia campagne starten incl. Funda plaatsing dan betaald u hier € 995 voor. Aanvullend hypotheek en de aankoop van uw woning € 1950 incl. de aankoopbemiddeling van uw woning.

Stel uw woning wordt niet verkocht

Huis verkopen lukt niet, wat zijn de kosten? Als wij alleen de multimedia op uw woning los laten dan betaald u maximaal € 595,00. Wij raden u aan om hiermee te beginnen. Stel dat uw woning nog niet verkocht wordt dan komt er een professionele fotograaf die extra aanvullend foto’s maakt van uw woning, huis verkopen gaat zo nog makkelijker. Wij zorgen er voor dat deze foto’s samen met uw eigen tekst op Funda komen. Hier betaald u € 400 incl. de BTW. Hebben wij dus alle zware geschut ingezet en uw woning is niet verkocht dan heeft u dat dus € 995 gekost maximaal. Bel ons voor info of vragen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button