Menu

4 manieren om je kleding in te pakken voor een verhuizing 

4 manieren om je kleding in te pakken voor een verhuizing

Omdat ze niet breekbaar zijn zoals borden of glaswerk, kan je kleding relatief eenvoudig in te pakken zijn, vooral als je het type bent dat je kledingkast op orde houdt. Maar je kast is niet de enige plek waar je kleding opbergt. Je hebt waarschijnlijk wat stukken in dressoirladen, een kast, je wasruimte, hangend bij de voor- en achterdeuren, en misschien zelfs een favoriet flanellen werkoverhemd in de garage. Je moet al je kleding op één plek verzamelen voordat je kunt inpakken, volg dan deze tips!

 

Verzamelen en verwijderen

De eerste stap naar efficiënt verpakken is een goede zuivering. Het heeft geen zin om kleding, schoenen en handtassen in te pakken die je na je verhuizing niet meer zult gebruiken. Maar voordat je je kleding kunt opruimen, moet je spullen uit het hele huis verzamelen en ze terugplaatsen in kasten, laden en andere plaatsen waar je je kleding opbergt. Zodra je al je kleding hebt verzameld, ga je door je kasten en laden, haal je items eruit die niet passen, dingen die zo versleten zijn dat ze nutteloos zijn, of stukken die je gewoon niet meer leuk vindt. Prop ze in een weekendtas en breng ze naar een goed doel of de stort!

 

Gebruik ruimtetassen

Zodra je kleding in een ruimtetas verpakt en de lucht eruit zuigt, zul je versteld staan ​​hoe compact het pakket zal zijn. Deze tassen zijn net als een tote bag een geweldige investering en een uitstekende manier om kleding buiten het seizoen op te bergen na je verhuizing. Zodra je de ruimtetas verzegelt, beschermt deze je kleding tegen vocht en ongedierte. Ruimte-/vacuümzakken zijn er in alle maten, inclusief lange tassen voor pakken, jurken en jassen, die, eenmaal verzegeld, in een grote doos kunnen worden geplaatst. Kleinere tassen zijn geweldig voor truien, fleece en broeken en kunnen, wanneer ze zijn verzegeld, gemakkelijk worden verpakt in middelgrote verhuisdozen.

 

Organiseer de kleding

Deze stap lijkt misschien extra werk, maar het is de moeite waard en is vooral een belangrijke stap als je naar een ander klimaat verhuist. Als je van een mild klimaat naar een klimaat met vier seizoenen gaat, zul je het op prijs stellen om je garderobe per seizoen te hebben georganiseerd. Pak geen zwemkleding en je fanny pack dames in met truien en fleece. Houd zomerkleding apart om in aparte dozen van winterkleding te verpakken. Als je van een klimaat met vier seizoenen naar een mild klimaat gaat, heb je waarschijnlijk niet al die jassen, truien, handschoenen, dempers en laarzen nodig.

 

Gebruik de hangers

Je bespaart enorm veel tijd bij het inpakken als je je kleding op hangers houdt. Groepeer ongeveer zes tot acht kledingstukken bij elkaar op de kledingstang in je kast. Pluis een grote vuilniszak open en trek deze omhoog vanaf de onderkant van de groep naar de halzen van de hangers. Gebruik het trekkoord van de tas om de hangers aan elkaar te binden. Zorg ervoor dat de strik goed vastzit, zodat de hangers niet losraken en in de tas vallen. Als je zeker weet dat de tassen niet verpletterd of gescheurd worden, vervoer je de tassen gewoon zoals ze zijn.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button