Menu

Over ons

Lex Wonen, Hypotheekadviseur en Erkend aankoopbemiddelaar, regelt landelijk specifieke hypotheken. Een hypotheek die u niet overal kan krijgen of een hypotheek waarbij andere vaardigheden vereist zijn.

Over ons

Over ons

 

Ons bedrijf is gevestigd in het midden van het land, Elst (U) Rhenen. Klanten uit geheel Nederland maken gebruik van onze diensten omdat:

  1. Het steeds lastiger wordt om een huis te kopen door de schaarste op de woningmarkt.
  2. LexWonen een landelijk netwerk heeft met taxateurs en notarissen zijn wij vaak een stapje sneller waardoor kopen mogelijk wordt.
  3. Door stijgende huizenprijzen het lastig wordt om te kopen. Kopers kunnen minder kopen en willen regelmatig met meerdere personen kopen. Hypotheken met 3, of zelfs 4 personen regelt Lex Wonen en adviseert hierin en wijst u de juiste weg welke u moet gaan bewandelen. Ga naar de homepagina van LexWonen om onze specifieke hypotheekwerkzaamheden te bekijken.

Hypotheeknetwerk en Aankoopnetwerk via ons

Lex Wonen vindt het belangrijk dat wij 7 dagen per week bereikbaar zijn. U mag namelijk geen tijd verliezen omdat de huizen vaak binnen 8 uur verkocht zijn. U mag uw vragen niet opsparen tot de andere dag. Uitgekiende strategie geeft u meer kans in deze onstuimige verkopersmarkt. Lex Wonen is:

  1. Erkend aankoopmakelaar
  2. Hypotheekadviseur

Omdat beide onderdelen onmisbaar zijn voor succesvolle aankoop en hypotheek heeft u een grotere kans van slagen. Lex Wonen Netwerk hypotheken en aankopen is zeker van zijn zaak vandaar dat wij op basis van no-cure no pay werken. Wilt u meer weten over het dienstverleningsdocument en de algemene voorwaarden?

Over zeer complexe zaken

Wanneer is een zaak complex? Een zaak vinden wij complex als wij deze opdracht minder dan 5 keer per jaar aannemen. In dat geval bent u niet kansloos bij ons. Lex Wonen kan u goed adviseren met welk kantoor, bank of adviseur u beter contact op kan nemen. Ons netwerk is groter dan u denkt.

Vandaag de dag zijn dossiers vaak complex en wij helpen de klanten graag verder. Onze onafhankelijkheid, behulpzaamheid en de dagelijkse bereikbaarheid zorgt voor grote stromen aan klanten. Kijk gerust naar de reviews van onze klanten. Lees de beoordelingen.

Hoe komt LexWonen aan zijn klanten

LexWonen heeft meer dan 600 blogs die hypotheek- of woning-gerelateerd zijn. Hieruit komen veel vragen en berekeningen. Belangstellenden ontvangen van ons een antwoord op hun vragen en berekeningen. Soms lossen ze zelf hun probleem op en soms worden belangstellenden klant van LexWonen.

Welk soort klanten heeft LexWonen

  • Starters 85%
  • Doorstromers 10%
  • Overigen 5%

U leest het goed, omzetters hebben wij nog nooit gehad. Omzetters zijn oversluiters. Huizenbezitters die op zoek zijn naar lagere rentes en dus lagere maandlasten willen en vaak op zoek zijn naar een andere bank.