Menu

Over ons

Over Lexwonen, hypotheekadviseur en Erkend aankoopbemiddelaar. Lexwonen regelt landelijk een biedcertificaat, de koopakte en taxaties. Omdat je vanaf juli 2022 niet meer hoeft te overbieden is het toch belangrijk om zoveel mogelijk mee te financieren, dus minder eigen geld nodig.  Je kan vaak 70% van de kosten koper meefinancieren in de hypotheek.  Afdingen op een woning is de norm vanaf juli 2022. Verder moet de verkopend makelaar weten hoe je financiering in elkaar zit. Een hypotheek die jij niet overal kan krijgen of een hypotheek waarbij andere vaardigheden vereist zijn doen wij dagelijks. Over ons, Lexwonen valt verder te vertellen dat wij periodiek bijscholing hebben op het vlak van Hypotheken en aankoopbemiddeling. Leads worden door ons zelf verworven middels juiste antwoorden te geven op vragen van mensen.

 

Hieronder meer over ons werk.

Standaard leveren wij een biedcertificaat erbij voor de verkopend makelaar. Alleen op deze wijze kan je kopen sinds 2022.

Over ons

Over ons

 

Ons bedrijf is gevestigd in het midden van het land, Elst (U) Rhenen. Klanten uit geheel Nederland maken gebruik van onze diensten omdat:

  1. Het steeds lastiger wordt om een huis te kopen door de schaarste op de woningmarkt.
  2. LexWonen een landelijk netwerk heeft met taxateurs en notarissen zijn wij vaak een stapje sneller waardoor kopen mogelijk wordt.
  3. Door stijgende huizenprijzen het lastig wordt om te kopen. Kopers kunnen minder kopen en willen regelmatig met meerdere personen kopen. Hypotheken met 3, of zelfs 4 personen regelt Lex Wonen en adviseert hierin en wijst u de juiste weg welke u moet gaan bewandelen. Ga naar de homepagina van LexWonen om onze specifieke hypotheekwerkzaamheden te bekijken.
  4. Klanten willen een huis kopen echter hun kredieten bederft het feestje. Ons bedrijf zet de kredieten om in een persoonlijke lening waardoor de werkelijke lasten lager worden, hierdoor werken de kredieten 50% minder zwaar mee.

Over onze openingstijden

Als je een beetje kans wil maken op een huis dan moet je 24 uur per dag aanspraak kunnen maken op belangrijke huis- en hypotheek- informatie.  Dat is dan ook de reden dat ons bedrijf 7 dagen per week geopend is vanaf 04.15 uur tot 21.15 uur.

Hypotheeknetwerk en Aankoopnetwerk via ons

Lex Wonen vindt het belangrijk dat wij 7 dagen per week bereikbaar zijn. U mag namelijk geen tijd verliezen omdat de huizen vaak binnen 8 uur verkocht zijn. U mag uw vragen niet opsparen tot de andere dag. Uitgekiende strategie geeft u meer kans in deze onstuimige verkopersmarkt. Lex Wonen is:

  1. Erkend aankoopmakelaar
  2. Hypotheekadviseur

Omdat beide onderdelen onmisbaar zijn voor succesvolle aankoop en hypotheek heeft u een grotere kans van slagen. Lex Wonen Netwerk hypotheken en aankopen is zeker van zijn zaak vandaar dat wij op basis van no-cure no pay werken. Wilt u meer weten over het dienstverleningsdocument en de algemene voorwaarden?

Over zeer complexe zaken

Wanneer is een zaak complex? Een zaak vinden wij complex als wij deze opdracht minder dan 5 keer per jaar aannemen. In dat geval bent u niet kansloos bij ons. Lex Wonen kan u goed adviseren met welk kantoor, bank of adviseur u beter contact op kan nemen. Ons netwerk is groter dan u denkt.

Vandaag de dag zijn dossiers vaak complex en wij helpen de klanten graag verder. Onze onafhankelijkheid, behulpzaamheid en de dagelijkse bereikbaarheid zorgt voor grote stromen aan klanten. Kijk gerust naar de reviews van onze klanten. Lees de beoordelingen.

Hoe komt LexWonen aan zijn klanten

LexWonen heeft meer dan 900 blogs die hypotheek- of woning-gerelateerd zijn. Hieruit komen veel vragen en berekeningen. Belangstellenden ontvangen van ons een antwoord op hun vragen en berekeningen. Soms lossen ze zelf hun probleem op en soms worden belangstellenden klant van LexWonen.

Over onze klanten

  • Starters 45%
  • Doorstromers 45%
  • Overige 10%

U leest het goed, Omzetters hebben wij nog nooit gehad. Omzetters zijn oversluiters. Huizenbezitters die op zoek zijn naar lagere rentes en dus lagere maandlasten willen.

Call Now Button