Menu

Als een hypotheek niet lukt

Als een hypotheek niet lukt dan kan u via LexWonen toch een huis kopen door:

  • een huis kopen met je broer of zus
  • huis kopen met ouders
  • samen met vrienden een huis te kopen

Bereken nu eerst hypotheek met maximaal 4 familieleden/kennissen. Huis gezien vul adresgegevens in. U hoort direct de marktwaarde van de woning.


  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Als een hypotheek niet lukt

Als een hypotheek niet lukt

Als een hypotheek niet lukt door te weinig inkomen

LexWonen kan u helpen aan een woning. Een huis kopen met uw broer of zus regelen wij dagelijks.

Samen met uw familie een huis kopen tot maximaal 4 personen kan. Een huis kopen met 4 broers geen probleem.

Een huis kopen met ouders

Lukt een hypotheek niet en u heeft geen zus of broer? Een hypotheek samen met ouders kan Lex Wonen regelen, er is geen bank die u helpt.

Een hypotheek met 3 of 4 familieleden lukt alleen als niemand eerder een hypotheek heeft gehad. Koopt u met 2 personen totaal dan is een hypotheekverleden geen probleem. Het lukt LexWonen om u te helpen aan een woning.

Hypotheek met vrienden

Een hypotheek lukt u niet alleen en uw ouders en overige familieleden kunnen of willen niet kopen met u? Een huis kopen met een stel vrienden brengt de oplossing!

Als een hypotheek niet kan bel LexWonen

Als dus een hypotheek niet lukt bel LexWonen voor een oplossing. Er is geen bank die u wil helpen aan een hypotheek met familie of een stel vrienden. LexWonen kan u wel helpen aan een hypotheek bij diezelfde bank.

Koopt u samen een woning dan verplicht onder één dak

Koopt u samen met broer, zus of ouders dan bent u verplicht om wel ook daadwerkelijk onder 1 dak te slapen. Het is niet zo dat iemand uitsluitend voor de hypotheektoets mee doet. Met allen een hypotheek dan allen onder één dak, anders lukt de hypotheek niet.

Maak nooit misbruik van bovenstaande. De fiscus en de bank gaan dit bestraffen. Het is net als in een huwelijk, gaan mensen uit elkaar dan wordt de woning verkocht of als het lukt dn kan 1 persoon de hypotheek op zijn of haar naam krijgen.

Hypotheek lukt niet- Geen eigen geld

Als een hypotheek niet lukt omdat u te weinig eigen geld heeft? Omdat LexWonen tevens erkend aankoopmakelaar is kunnen wij u onder voorwaarden helpen aan een huis zonder eigen geld in de hypotheek.

Hypotheek lukt met minder eigen geld

Hypotheek lukt met minder eigen geld

Notaris is de spil als u met familie koopt

Voordat de hypotheek is gelukt is het verstandig om een notaris te bezoeken. U  moet zaken laten omschrijven, de notaris is de enige instantie die u juist kan helpen.