Menu

Bank of tussenpersoon?

Let op, een onafhankelijke tussenpersoon zal altijd meerdere banken vergelijken en met een objectief voorstel komen. Dit betreft zowel de hypotheek als voor de verzekering. Hij ontvangt geen provisie van de bank of maatschappij dus dat zal geheel onafhankelijk gebeuren. M.a.w. waar hij u ook onderbrengt hij is voor zijn inkomsten daar niet van afhankelijk.

Het zou mooi zijn als de hypotheekadviseur zelf (dus geen collega of vriendje) ook erkend aankoopbemiddelaar is. Uiteraard betaald u dan iets meer maar als het goed is levert het u ook meer op.

Een bank gaat niet vergelijken en komt met een eigen product en blijft zitten op kantoor. De kans dat je daar voor zowel een hypotheek als een verzekering goed zit is afhankelijk
van uw persoonlijke situatie maar ik schat de kans klein dat u beter af bent bij de bank. Denk aan de koopakte, aankoop woning, bezichtigingen en kadastraal onderzoek. Vaak doen wij de aankoop gratis. Houdt u er rekening mee dat u meestal hoger moet bieden op een huis.

Tussenpersoon en eigen geld in hypotheek 

Koopt u een eigen huis en gaat u naar een bank, hypotheekketen of tussenpersoon dan heeft u vaak € 9.000,- aan eigen geld nodig. Lees meer over onze oplossing om een huis te kopen zonder eigen geld. Uw bank of tussenpersoon doen dit niet, Lex Wonen  kan u helpen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button