Menu

ING banksparen.

Als onafhankelijk hypotheekadviseur adviseer ik om een betaalrekening te openen bij de ING-bank.Vervolgens hangt u daar een spaarrekening aan met diverse potjes. Dus u heeft 1 spaarrekening waar binnen u overzichtelijk 10 spaarpotjes of spaardoelen kan maken. U heeft een duidelijk overzicht over al uw belangrijke doelen. Dit kan door ING banksparen.

ING banksparen voor iedereen

Zelf heb ik als zelfstandige 4 spaarpotjes gemaakt waar elke maand automatisch geld naar wordt overgemaakt. Een uitermate handige tool om automatisch te sparen. Je kan alle spaardoelen ook een naam geven, als voorbeeld even mijn eigen situatie.

Spaarpot 1. Vakantiepot     (automatisch € 75,00 per maand sparen)

Spaarpot 2. Onvoorzien  (€ 100,- per maand sparen)

Spaarpot 3. Autokosten   (automatisch € 50 reserveren per maand voor onvoorzien.)

Spaarpot 4. onderhoud woning (€ 150,00 per maand voor toekomstig onderhoud aan de woning)

Bij de ING Bank wordt u altijd prettig geholpen ook al bankiert u ergens anders, dat was het eerste wat mij opviel in Veenendaal. Er wordt u duidelijk uitgelegd hoe het werkt. Wel even een afspraak met de bank maken vooraf.  Ze nemen echt alle tijd, legitimatie en eventueel bankpas van andere bank meenemen. Houdt er wel rekening mee dat u niet met 10 minuten weer buiten staat maar u krijgt er veel voor terug. Ik blog dit omdat ik gezien mijn functie als onafhankelijk financieel adviseur/coach hier razend enthousiast over ben. Verder heb ik geen banden met de ING-bank dan sparen……..maar goed wat niet is kan nog komen. Kijk ook even op lexwonen.nl.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button