Menu

Bereken hypotheek met 3 of 4 personen

Bereken hypotheek met 2, 3 of 4 aanvragers. U kan een huis kopen met meerdere personen door kopen in onverdeeldheid via LexWonen. Lees hier alles over hoe het mogelijk is om een 3 persoonshypotheek of 4 persoonshypotheek af te sluiten. Let op, u moet wel allemaal samenwonen in dat huis en ingeschreven staan op dat adres. 

Bereken hypotheek samen met ouders, vrienden of familieleden tot aan 4 personen. Vul uw mobiele nummer in en u wordt gebeld

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheek met 2 personen is al onmogelijk

Eerste woning kopen alleen of met twee personen is al onmogelijk sinds 2023. Weet u dat een huis kopen op 4 namen een grandioze oplossing is om een hypotheek af te sluiten en een eigen huis te bemachtigen. Wonen met vieren is de oplossing tegen de hoge huizenprijzen. Bereken eens hoeveel u kan lenen met 3 of 4 personen. Ook kan u berekenen wat u zou moeten bieden op een huis.

Alle aanvragers onder 1 dak wonen

Hypotheek met 4 personen

Hypotheek met 4 personen

Een hypotheek met 3 of 4 personen is geen probleem, wel dienen alle aanvragers onder 1 dak te wonen en daar ingeschreven staanūüĎ®‚ÄćūüĎ©‚Äćūü϶. Hypotheek met 3 of 4 personen is de oplossing om betaalbaar te wonen. Veel m√©√©r huis als je met 3 of 4 aanvragers een huis koopt. Omdat je met 3 of 4 mensen koopt is er meer eigen geld waardoor er meer kans is voor decoratieve woninginrichting. Schapenvacht kopen maar wel zelf uitzoeken als u met meerderen een woning koopt en gaat inrichten.

Bereken hypotheek met 3 of 4 personen

Bereken hypotheek met 3 of 4 personen

Hypotheekberekening 4 personen

De woning zit in box 3 en de Hypotheekrente is vaak niet aftrekbaar. Gaat u de woning splitsen in dezelfde eigendomsverhouding dan is box 1 mogelijk onder voorwaarden.. Bereken hypotheek met 3 of 4 personen zodat u ziet dat u veel meer kan lenen. Een huis kopen met vrienden is zelfs mogelijk. Heeft u nu een dringende vraag over een hypotheek op 4 namen dan zijn wij 7 dagen per week bereikbaar tot 21.15 uur op 06-83944458.

Eerst hypotheek berekenen dan bezichtigen

Eerst hypotheek berekenen en dan woningen bezichtigen zodat alles vlekkeloos loopt. Laat ons ook vooraf weten welk huis u wil kopen. Je ontvangt van ons een woningwaarde indicatie zodat je weet wat je moet bieden. Hypotheek afsluiten met 4 personen lukt altijd, wel de gemeente vragen of jij met 2 families daar mag wonen. Met meerdere personen een huis kopen kan bij sommige gemeentes een probleem opleveren. Ga altijd voor zekerheid. Regio Amerongen zijn al veel woningen door verschillende gezinnen gekocht.

Hypotheek met 4 personen moet altijd om een andere woning gaan

Het is niet mogelijk om bij iemand in te trekken en samen dan met 4 personen eigenaar te worden. Gaat u dus met meerdere personen een huis kopen dan dient het ALTIJD om een andere woning te gaan die aangekocht gaat worden. Dus niet één van de huizen van de aspirant kopers.

Tijdelijk huis huren

Huis kopen met 4 personen kan betekenen dat je tijdelijk een woning moet huren. Lexwonen.nl heeft regelmatig huurders uit Veenendaal die met vieren tijdelijk willen kopen.

Hypotheek berekenen met 2, 3 of 4 personen en erfrecht

Maximale hypotheek berekenen voor 3 of 4 personen is 1, maar ga altijd eerst in gesprek met LexWonen en met de notaris voordat je een huis gaat kopen. Laat u goed adviseren als u een hypotheek met 3 of 4 aanvragers koopt in verband met erfrecht. 

Als er nog 3 huizen verkocht moeten worden?

Huis kopen met meerdere personen

Huis kopen met meerdere personen

Hypotheekberekening als er nog 4 woningen verkocht moeten worden gaat als volgt. Wij rekenen eerst uit wat je met vier personen maximaal kan lenen inclusief de overwaarde van de woning waar de meeste overwaarde op zit. Dat bedrag is uw maximale hypotheek. Met meerdere personen een huis kopen kan betekenen dat je dus eerst wat huizen moet verkopen. Een huis kopen met broer of zus tot 4 aanvragers kan ook.

Maximaal 1 overbruggingshypotheek mogelijk

Omdat je slechts met 1 overbruggingshypotheek mag rekenen valt de rest buiten de hypotheek berekening. Is het hypotheekbedrag te weinig? U zal dan eerst een andere woning moeten verkopen zodat er meer geld is, pas dan kunnen wij de hypotheek aanvragen.

Van de woning(en) die buiten beschouwing gelaten wordt moeten wij wel de WOZ-waarde weten en het hypotheekbedrag.  Het huis mag uiteraard niet onder water staan. Alleen op deze wijze kan je een maximale hypotheekberekening voor 4 personen maken. Een hypotheek met 4 personen wij ook wel een duurzaam wonen hypotheek.

Hypotheek op vier namen

Hypotheek 4 personen

Hypotheek 4 personen

Wilt u met 3 of 4 personen een hypotheek afsluiten dan is het belangrijk dat alle aanvragers ook de bkr opvragen. Dit kan u gratis op bkr.nl. Verder is het belangrijk dat u ook daadwerkelijk met z’n allen op dat adres staat ingeschreven en gaat wonen. Bereken hypotheek op 3 of 4 namen zodat je weet wat je kan kopen.

Woning verhuren of andere woning achter de hand houden is meestal niet mogelijk. Iedereen is 100% aansprakelijk voor 100% van de hypotheekschuld. Prognose van de hypotheekrente dalende sinds eind juli 2022. Ook staan er steeds meer huizen te koop omdat er minder bezichtigingen zijn.

Hoe verder als u met 4 personen wil kopen?

Hypotheek met 4 aanvragers betekent dat het wellicht mogelijk is om een boerderij te bouwen. Heeft u de kans om een kavel te kopen en heeft u meer dan ‚ā¨ 150.000 gezamenlijk inkomen? Nieuwbouw boerderij met veel ruimte valt onder de mogelijkheden. Wonen in een nieuwbouw huis is prettig met 4 personen.

Waarom een hypotheek met 4 personen?

Omdat u samen met 4 personen veel meer hypotheek kan krijgen. Minder concurrentie op duurdere woningen. Met 3 of 4 personen een huis kopen betekent lage hypotheeklasten beter op te brengen. Heeft u een huis op het oog?

Laat Lexwonen weten waar u wil kopen. Volledige begeleiding van aankoop tot aan de notaris. Unieke begeleiding voor hypotheek met 3 of 4 aanvragers. Ga nooit een woning kopen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. Vooraf moet er veel gebeuren en Lexwonen moet tijd inplannen. Steeds vaker wordt een hypotheek met 4 personen aangevraagd. Samen met ouders een huis kopen tot 4 personen is de meest aangevraagde hypotheek in 2022.

Waarom hypotheek met 4 aanvragers berekenen?

Huis kopen met 4 personen

Huis kopen met 4 personen

De huizenmarkt op dit moment dwingt huizenkopers om samen te kopen. Omdat u met 2 personen amper wat kan kopen biedt Lexwonen u een hypotheek aan tot 4 aanvragers. Ook omdat u wel ‚ā¨ 50.000 tot ‚ā¨ 150.000 moet overbieden is een slimme berekening met 4 personen een logisch gevolg. U kan dan met zijn allen de kosten met elkaar delen.¬†

Bent u gepensioneerd en zou u graag met 4 gelijkgestemde ouderen een huis willen kopen. Ook voor ouderen is dit geen probleem. Onlangs een hypotheek in Amersfoort geregeld met 4 aanvragers.

Minder concurrentie in hogere prijsklasse

Gaat u voor het eerst kopen met meerdere personen? U weet dan waarschijnlijk niet dat er verschrikkelijk veel eigen geld nodig is i.v.m. hoger bieden op een gemiddelde woning. Omdat er op dit moment iets minder concurrentie is in de hogere prijsklasse heeft u daar méér kans. Bereken hypotheek met 3 of 4 personen zodat u weet hoeveel jullie kunnen lenen.

Wilt u weten hoeveel u met maximaal 2 personen een hypotheek kan krijgen? Lees onze blog: “Hoeveel hypotheek kan ik krijgen”.

Notaris en de koopakte

Hypotheek met meerdere personen

Hypotheek met meerdere personen

Let op dat er op de koopakte ook alle 3 of 4 de kopers vermeld staan. Vertel altijd duidelijk dat het om een aankoop gaat met 4 personen. Ga altijd voordat je een huis koopt naar de notaris om gezamenlijk alles te regelen. Wellicht brengt de een meer eigen geld of overwaarde in dan de ander. De notaris is de aangewezen persoon om jullie te adviseren. Hypotheek met 4 personen betekent meestal ook dat er huizen verkocht moeten worden. Omdat je slechts op 1 woning een overbruggingshypotheek krijgt moeten we eerst goed hypotheek berekenen. Let op, een startershypotheek met 4 personen is ook mogelijk als iemand een hypotheekverleden heeft.

Hoe gaat dat in zijn werk “ALS IK MET 3 OF 4 PERSONEN EEN HUIS WIL KOPEN ” met een passende hypotheek?

U moet eerst een berekening hier maken om te zien of de hypotheek onder voorbehoud past. Een hypotheek met 3 of 4 aanvragers betekent wel dat u met zijn allen in 1 huis moeten wonen en ingeschreven staan. Vaak wordt zo’n hypotheek in box 3 gesloten omdat het aandeel in de hypotheekschuld niet overeenkomt met de daadwerkelijke bouwkundige indeling van de woning. U moet eerst alle documenten verzamelen en pas daarna gaan bezichtigen. Dat is ook de reden dat wij dagelijks vanaf 04.15 tot 21.15 uur bereikbaar zijn.

Wij hebben een huis op het oog “HOE GAAT HET NU VERDER WANT WIJ WILLEN EEN BOD UITBRENGEN ” op de woning.

Bereken eerst snel hier hypotheek, ga bezichtigen en vraag van iedereen de BKR op. Iedereen moet vast dienstverband hebben of minimaal 3 jaar zelfstandig zijn. U kan ons dagelijks bellen, dat moet ook wederzijds zijn.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button