Menu

Bereken woningwaarde

Als u een huis wil kopen dan moet u vooraf de woningwaarde berekenen⭐. Wat is de waarde van uw  droomhuis⭐? Waardebepaling opvragen doet u door de adresgegevens van uw droomhuis hieronder in te vullen. Bereken de woningwaarde van uw aan te kopen woning zodat u een indicatie heeft van de marktwaarde.

Vul postcode en huisnummer in van uw droomhuis. Ontvang WAARDERAPPORT MET 5 REFERENTIE woningen.


 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bereken woningwaarde gratis

Gratis en snel de woningwaarde zoeken voordat u een huis gaat kopen. Bespaar veel geld door onze kennis van woningwaarde, aankoop en hypotheek.

Woningwaarderapport opvragen

Woningwaarderapport opvragen

Waarom woningwaarde berekenen ⭐

 • Indicatie waarde huis i.v.m. aankoop en hypotheekmogelijkheid (GRATIS opvragen)
 • Ik wil niet te veel betalen voor een huis (GRATIS OPVRAGEN)
 • Waarde huis bekend dan kosten koper meefinancieren (GRATIS opvragen)
 • Wat doen de woningen in bepaalde regio (GRATIS  woningwaarde opvragen)

Lex Wonen heeft een favoriete strategie zodat dit de aankoop van eigen woning vergemakkelijkt. Heeft u een woning te verkopen? Vraag ons om de beste verkoopmakelaar van uw woning.

Succesvol woningwaarde berekenen

Succesvol woningwaarde berekenen

Woningwaarde berekenen van mijn droomhuis

Als u de waarde van uw aan te kopen huis weet dan worden de onderhandelingen voor u veel makkelijker. Waardebepaling van uw droomhuis kan u 24 uur per dag opvragen. Lex Wonen gaat zorgvuldig om met uw gegevens.

Waarom heeft duurder verkopen eigen woning vaak geen zin?

Het gebeurd regelmatig dat een verkoper € 10.000 tot 30.000,- meer vraagt dan dat de woning waard is. Dit heeft meestal geen zin. Ik ga u uitleggen wat er dan fout gaat.  De koper kan wel graag willen kopen maar als de waarde € 15.000,- lager ligt dan heeft hij dat bedrag extra nodig aan eigen geld.

Maximale hypotheek is de marktwaarde, lees hier meer over op de site van de overheid. Een taxateur kan er zo geen € 15.000,- bovenop zetten, ook hij wordt gecontroleerd door het NWWI. Op deze wijze blijft de handel clean. Er zijn marges en binnen deze marges helpen wij u graag.

Bereken woningwaarde vóór de onderhandeling

Een berekening maken zodat de woningwaarde bekend is!  Profiteer Gratis van de aansluiting van Lex Wonen, vraag waarde op van het huis dat u wellicht wil kopen. Als u weet u hoeveel het huis waard is dan kan u verder. Lex Wonen heeft een GRATIS AANKOOPPLAN en HYPOTHEEKSTRATEGIE ontworpen. Centraal staat de waarde van de woning.

Bouwdepot meefinancieren kan u veel spaargeld schelen als u de juiste waarde van de woning heeft.  Een grove inschatting door u zelf betekend vaak:

 1. Meer eigen geld kwijt door afwijkende taxatie
 2. Bouwdepot ongunstig door tegenvallende waarde
 3. Te veel geboden t.o.v. andere verkochte huizen

Hoeveel is mijn huis waard

Handig woningwaarde gebruiken

Heeft u ook een waarderapport van de nieuwe woning nodig  zodat u veel beter kan bieden. Vraag een woningwaarderapport aan zodat u weet wat dat huis mag kosten.

Juiste woningwaarde weten beperkt overbieden

Foutieve inschatting van waardebepaling van een huis werkt overbieden in de hand. Het gaat er niet om dat u een woning goedkoop aankoopt, die tijd is voorbij.

Wat is deze woning waard?

Er moeten 2 winnaars zijn bij de verkoop van een woning. Verkoper heeft zijn minimale verkoopbedrag in gedachten en de koper moet zien rond te komen door een acceptabel bod neer te leggen die dicht bij de juiste waardering van het huis ligt.

Foute beoordeling woningwaarde betekent afwijzing bank

Beoordeelt u de woning fout dan zal dat de hypotheekaanvraag in gevaar brengen. Het gebeurd wekelijks dat klanten zelf aan de slag gaan. Onvoldoende kennis breekt u dan op tijdens het hypotheekproces. Eigen berekeningen van woningen en maximale hypotheek zijn meestal niet actueel. Bereken woningwaarde GRATIS.

Juiste woningwaarde opvragen

Woningrapport opvragen is belangrijk voor aankoop van een woning maar toch kan het soms gebeuren dat de woningwaarde wat afwijkt.

Specifieke kenmerken in woningwaarderapport

Specifieke kenmerken zoals afmetingen zijn meegenomen in het rapport alsmede een kadastraal overzicht. Woningafmetingen kunnen afwijkend zijn door uitbouw welke nooit gemeld zijn.

Afwijking woningwaarde voorbeeld

 • Verkopers hebben uitbouw geplaatst welke niet kadastraal is aangepast
 • Keuken, badkamer en onderhoud is dusdanig verwaarloosd waar de woningwaarde berekening geen rekening mee heeft gehouden
 • Onverwachte schade aan woning of exclusieve investeringen vallen buiten woningwaarderapport
Contoleer oppervlakten woningrapport met gegevens makelaar

Contoleer oppervlakten woningrapport met gegevens makelaar

Bouwkundige keuring kan woningwaarde informatie beïnvloeden

Laat altijd een woning bouwkundig keuren. U moet niet alleen de bouwkundige staat weten maar ook informatie ontvangen over de kosten die u op korte en langere termijn gaat maken. Woningwaarde berekening zegt niets over de staat van de woning. Vraag Lex Wonen hoe u het beste een bod kan uitbrengen i.c.m. bouwkundige keuring.

Woninginformatie opvragen makelaar

Woninginformatie makelaar

Woninginformatie makelaar

De meeste informatie moet u opvragen bij de verkopend makelaar zelf. Makelaar heeft de verkoper een vragenlijst laten invullen, vraag deze altijd op. Het gaat over belangrijke zaken over de woning.

Woningwaarde berekening Start van uw zoektocht

Woningwaarde berekenen is het startsein voor u om een woning te kopen. Helaas heeft u ook in 2020 meestal geen dagen de tijd om ook maar ergens over na te denken. Kopers staan overal in de rij. Hoe kan u het beste uw droomhuis binnenhalen? Ga eens naar de homepage van Lex Wonen.

Boerderij bouwen van overwaarde huidige woning

Als u uw woningwaarde berekening heeft ontvangen dan heeft u dus een indicatie van uw overwaarde. Overweeg eens een schitterende nieuwbouw boerderij te laten bouwen door de juiste aannemer. De woningwaarde weten is van essentieel belang als u een huis wil kopen.

Woningwaarde berekend huis kopen lukt niet

Heeft u een berekening van de woningwaarde en u kan alleen niet kopen? Lex Wonen regelt hypotheek met broer of zus.