Menu

Bereken woningwaarde

Bereken Woningwaarde

Bereken Woningwaarde

Bereken woningwaarde van uw droomhuis voordat u een bod gaat uitbrengen⭐. Bespaar veel geld door te weten wat de waarde van het huis is. Maar let op! Als u de waarde van het huis hieronder gratis heeft opgevraagd dan weet u nog niet wat u moet bieden. Hoger bieden hoeft niet meer sinds augustus 2022. Onderbieden sinds 25 september 2022 is vaak de norm. Nu woningwaarde berekenen  en daarna vragen wat je moet bieden.

Waarde huis bekend? Vraag nu aan Lexwonen welke prijs je zou moeten betalen om woningeigenaar te kunnen worden.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

 • Hidden

 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woningwaarde berekenen is gratis

Gratis en snel de woningwaarde berekenen voordat u een huis gaat kopen. Bespaar veel eigen geld door onze kennis van aankoop en hypotheek.

Woningwaarderapport opvragen

Woningwaarderapport opvragen

Waarom woningwaarde berekening ⭐

 • Indicatie waarde huis i.v.m. aankoop en hypotheekmogelijkheid (GRATIS waardebepaling huis opvragen)
 • Ik wil niet te veel betalen voor een huis
 • Waarde huis bekend dan kosten koper meefinancieren (GRATIS opvragen)
 • Wat doen de woningen in bepaalde regio (GRATIS  woningwaarde opvragen)

Lex Wonen heeft een favoriete strategie zodat dit de aankoop van eigen woning vergemakkelijkt. Heeft u een woning te verkopen? Vraag ons om de beste verkoopmakelaar van uw woning.

Succesvol woningwaarde berekenen

Succesvol woningwaarde berekenen

Bereken woningwaarde van mijn droomhuis

Als u de waarde van uw aan te kopen huis weet dan worden de onderhandelingen voor u veel makkelijker. Waardebepaling van uw huis kan u 24 uur per dag opvragen. Lex Wonen gaat zorgvuldig om met uw gegevens.

Waarom heeft duurder verkopen eigen woning vaak geen zin?

Het gebeurd regelmatig dat een verkoper € 10.000 tot 30.000,- meer vraagt dan dat de woning waard is. Dit heeft meestal geen zin. Ik ga u uitleggen wat er dan fout gaat.  De koper kan wel graag willen kopen maar als de waarde € 15.000,- lager ligt dan heeft hij dat bedrag extra nodig aan eigen geld.

Maximale hypotheek is de marktwaarde. Een taxateur kan er zo geen € 15.000,- bovenop zetten, ook hij wordt gecontroleerd door het NWWI. Op deze wijze blijft de handel clean. Er zijn marges en binnen deze marges helpen wij u graag.

Berekening woningwaarde vóór de onderhandeling raadplegen

Berekening woningwaarde

Berekening woningwaarde

Een hypotheekberekening maken zodat de woningwaarde bekend is!  Profiteer Gratis van de aansluiting van Lex Wonen, vraag waarde op van het huis dat u wellicht wil kopen. Als u weet u hoeveel het huis waard is dan kan u verder. Lex Wonen heeft een GRATIS AANKOOPPLAN en HYPOTHEEKSTRATEGIE ontworpen. Centraal staat de waarde van de woning.

Bouwdepot meefinancieren kan u veel spaargeld schelen als u de juiste waarde van de woning heeft.  Een grove inschatting door u zelf betekend vaak:

 1. Meer eigen geld kwijt door afwijkende taxatie
 2. Bouwdepot ongunstig door tegenvallende waarde
 3. Te veel geboden t.o.v. andere verkochte huizen

Hoeveel is mijn huis waard

Handig woningwaarde gebruiken

Heeft u ook een waarde rapport van de nieuwe woning nodig  zodat u veel beter kan bieden. Vraag een woningwaarderapport aan zodat u weet wat dat huis mag kosten.

Juiste woningwaarde weten beperkt overbieden

Woningwaarde weten beperkt te hoog bod

Woningwaarde weten beperkt te hoog bod

Foutieve inschatting van waardebepaling van een huis werkt overbieden van een huis in de hand. Het gaat er niet om dat u een woning goedkoop aankoopt, die tijd is voorbij.

Wat is deze woning waard?

Er moeten 2 winnaars zijn bij de verkoop van een woning. Verkoper heeft zijn minimale verkoopbedrag in gedachten en de koper moet zien rond te komen door een acceptabel bod neer te leggen die dicht bij de juiste waardering van het huis ligt.

Foute beoordeling woningwaarde betekent afwijzing bank

Woningwaarde berekenen voorkomt afwijzing bank

Woningwaarde berekenen voorkomt afwijzing bank

Beoordeelt u de woning fout dan zal dat de hypotheekaanvraag in gevaar brengen. Het gebeurd wekelijks dat klanten zelf aan de slag gaan. Onvoldoende kennis breekt u dan op tijdens het hypotheekproces. Eigen berekeningen van woningen en maximale hypotheek zijn meestal niet actueel. Bereken woningwaarde GRATIS.

Juiste woningwaarde opvragen

Woningrapport opvragen is belangrijk voor aankoop van een woning maar toch kan het soms gebeuren dat de woningwaarde wat afwijkt.

Specifieke kenmerken in woningwaarderapport

Specifieke kenmerken zoals afmetingen zijn meegenomen in het rapport alsmede een kadastraal overzicht. Woningafmetingen kunnen afwijkend zijn door uitbouw welke nooit gemeld zijn.

Afwijking woningwaarde voorbeeld

 • Verkopers hebben uitbouw geplaatst welke niet kadastraal is aangepast
 • Keuken, badkamer en onderhoud is dusdanig verwaarloosd waar de woningwaarde berekening geen rekening mee heeft gehouden
 • Onverwachte schade aan woning of exclusieve investeringen vallen buiten woningwaarderapport

Bouwkundige keuring kan woningwaarde informatie beïnvloeden

Laat altijd een woning bouwkundig keuren. U moet niet alleen de bouwkundige staat weten maar ook informatie ontvangen over de kosten die u op korte en langere termijn gaat maken. Woningwaarde berekening zegt niets over de staat van de woning. Vraag Lex Wonen hoe u het beste een bod kan uitbrengen i.c.m. bouwkundige keuring.

Woninginformatie opvragen makelaar

De meeste informatie moet u opvragen bij de verkopend makelaar zelf. Makelaar heeft de verkoper een vragenlijst laten invullen, vraag deze altijd op. Het gaat over belangrijke zaken over de woning.

Woningwaarde berekening Start van uw zoektocht

Berekenen van de woningwaarde is het startsein voor u om een woning te kopen. Helaas heeft u ook in 2020 meestal geen dagen de tijd om ook maar ergens over na te denken. Kopers staan overal in de rij. Hoe kan u het beste uw droomhuis binnenhalen? Ga eens naar de homepage van Lex Wonen.

Boerderij bouwen van overwaarde huidige woning

Als u uw woningwaarde berekening heeft ontvangen dan heeft u dus een indicatie van uw overwaarde. Overweeg eens een schitterende nieuwbouw boerderij te laten bouwen door de juiste aannemer. De woningwaarde weten is van essentieel belang als u een huis wil kopen.

Woningwaarde berekend huis kopen lukt niet

Woning haalbaar met broer of zus

Woning haalbaar met broer of zus

Heeft u een berekening van de woningwaarde en u kan alléén niet kopen? Lex Wonen regelt hypotheek met broer of zus.

LexWonen heeft een verdienmodel. Wilt u graag de woningwaarde weten en of de hypotheek lukt? Wij delen met u alle gegevens en willen dit graag verwerken in de hypotheek indien dit door gaat. Alles is no cure no pay. Wij verstrekken geen informatie als u deze wil gebruiken voor andere doeleinden. Ook verstrekt LexWonen geen info indien wij om aanvullende gegevens vragen en deze niet ontvangen.  Lees hier meer over maximale hypotheek berekenen.

FAQ

 

✔ Waarom is een woningwaarde berekening belangrijk?

Als u niet de woningwaarde weet dan is de kans op een te hoog bod aanwezig waardoor de hypotheek mogelijk niet door kan gaan.

✔ Is een berekening van de woningwaarde gratis?

Ja een woningwaarde berekening is gratis. Omdat het kopen van een huis afhankelijk is van de woningwaarde en het eigen geld in combinatie met de ontbindende voorwaarden, doen veel kopers een beroep op LexWonen, hypotheekadviseur en erkend aankoopbemiddelaar.

✔ Wat moet ik doen als de woningwaarde berekening niet klopt met de vraagprijs?

Klopt de woningwaarde niet neem dan contact op met LexWonen, u hoort van ons hoe te handelen.

✔ Ik heb een huis gezien hoe lang duurt het voordat ik antwoord krijg⭐?

U krijgt dezelfde dag antwoord. Reken er op dat dit tussen 10 minuten en 4 uur kan zijn. U moet er ook rekening mee houden dat u aanvullende vragen kan krijgen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button