Menu

Bijna hypotheek

Bijna hypotheek

Bijna hypotheek

U kan bijna een huis kopen, de hypotheek red u net niet. Dit verhaal hoort lexwonen 10 keer per dag.  Het feit dat een woning net niet haalbaar is ligt puur aan de hoge huizenprijzen op de woningmarkt. Moest u in juli 2022 nog overbieden op de huizenmarkt, hoe anders is het nu. Onder de vraagprijs bieden en bijna de financiering rond kunnen krijgen. Dus net niet haalbaar.

Van bijna een hypotheek naar zeker een hypotheek

Bijna had u de moed op een hypotheek opgegeven maar lexwonen heeft de oplossing zodat een financiering ruim past. Lening met 4 aanvragers maximaal benutten tot soms wel € 1.000.000,-.

Van bijna een huis kopen naar ruim haalbare financiering

U heeft er nog nooit van gehoord en de gedachte klinkt een beetje vreemd. Lexwonen regelt hypotheken van bijna 1 miljoen euro tot maximaal 4 personen. Boven de 1 miljoen hypotheek is niet onmogelijk maar liever iets onder de 1 miljoen euro. Bijna dagelijks vragen wij deze specifieke financiering aan voor vriendengroepen tot 4 personen. Ook ouders die samen met kind een huis kopen. Samen met ouders een huis kopen is samen met vrienden hypotheek bijna de best geregelde hypotheek.

Bereken eens wat jullie samen met maximaal 4 personen kunnen lenen. Van een huis net niet haalbaar naar een riante woning met 4 personen.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bijna een huis kopen

Bijna een huis kopen

Hypotheek 4 personen makkelijk haalbaar

Nog even wat advies en dan is de hypothecaire lening voor 4 bijna rond. Belangrijk is dat u allemaal onder één dak moet wonen en ingeschreven staan. Huis moet woonbestemming hebben. Hypotheken boven de 1 miljoen is bijna niet mogelijk omdat hier strenge voorwaarden voor zijn. De grootste groep mensen die de hypotheek net niet rond krijgen zijn de ondernemers. Bent u een ondernemer en koopt u met de gehele familie dan kan u bijna tot 1 miljoen euro een huis kopen tot 4 personen. Dringende vragen? Bel lexwonen 7 dagen per week tot 21.15 uur.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button