Menu

De waarde van jouw woning verhogen

Heb je er ooit aan gedacht dat je zelf de waarde van je woning kunt verhogen? Dit kan door simpelweg een nieuwe kleur toe te voegen, goed op te ruimen, efficiënt in te richten en enkele kleine veranderingen aan te brengen. Het lijkt misschien niet zo belangrijk in deze bijzondere woningmarkt, maar het kan je wel helpen om je huis op te laten vallen en meer geld te verdienen als je het ooit besluit te verkopen. Door deze kleine aanpassingen kun je jouw woning een nieuwe, strakke en moderne uitstraling geven, terwijl je tegelijkertijd de waarde ervan verhoogt!

Ga voor een nieuwe uitstraling

Wil jij je huis een nieuwe uitstraling geven? Moderniseer dan je woning! Het is een grote stap die veel waarde toevoegt aan jouw huis. Heb je nog kale en saaie muren met oude gordijnen? Dan is het hoog tijd om deze aan te pakken. Door het aanbrengen van een nieuwe verflaag, zoals een stoere structuurverf, geef jij body en structuur aan jouw muren. Structuurverf is een bijzondere verf met (zand) korreltjes erin, waardoor jouw muren een prachtige nieuwe look krijgen. Met deze bijzondere verf kun je jouw huis omtoveren tot een modern en strak geheel. Probeer het zelf en ontdek het mooie resultaat!

Kies een strak behang

Liever een strakke en gladde afwerking van je woonkamer? Dan kun je ervoor kiezen om een behang te plakken zoals glasvliesbehang. En wist je dat glasvliesbehang niet alleen zorgt voor een strakke look, maar ook de muren van jouw woning verstevigt? Het glasvlies wordt namelijk als het ware één met de muur, waardoor het niet alleen mooi oogt, maar ook nog praktisch is. Dus als je op zoek bent naar een duurzame én strakke afwerking van je muren, overweeg dan zeker het aanbrengen van glasvlies behang. Het geeft jouw woning net dat beetje extra! Nu denk je misschien:  wat is glasvlies behang? Glasvliesbehang is een gladde stevige en moderne muur afwerking gemaakt van glasvezels, zo verstevigt u uw muur en geeft u deze een moderne look!

Reinig tegels en andere oppervlakken

Een belangrijk aspect van het onderhouden van je huis is het netjes en schoon houden van oppervlakken zoals tegels. Maar wist je dat het verven van tegels een uitstekende manier is om de waarde van je huis te verhogen? Veel mensen denken dat ze de hele keuken of badkamer moeten renoveren om van die 70’s tegeltjes af te komen, maar dat hoeft dus niet altijd. De tegels verven, is een eenvoudige manier om je oude tegels in een nieuw jasje te steken en zo een nieuwe look te geven aan je keuken of badkamer. Zo geef jij je tegels een nieuwe look en verhoog je de waarde van je woning!

Richt je woning slim in

Een slim ingerichte woning kan je huis ruimer en waardevoller maken. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van goederen in de zolder of kelder en het verplaatsen van je eettafel. Zo kan je elke vierkante meter van je huis optimaal benutten. Door deze kleine aanpassingen kan je huis een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Het inrichten van je huis met oog voor detail kan dus een grote impact hebben en je huis laten stralen. Maak gebruik van de ruimte die je hebt en maak je woning zo functioneel mogelijk. Denk ook eens aan een nieuwe moderne bank of stoelen! Door deze eenvoudige tips te volgen moderniseer jij je woning, benut je het woonoppervlakte beter en verhoog je de waarde van je woning: drie vliegen in één klap dus!

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button