Menu

Deskundig hypotheekadvies

Deskundig hypotheekadvies⭐ en een bekwame oplossing is van belang voor elke starter die een huis koopt in 2020⭐. Bereken eerst eens voor hoeveel geld u een huis kan kopen. Lees dan over de huidige hypotheekproblemen, onze oplossingen en het deskundige advies welke past bij het jaar 2020.

Bereken standaard hypotheek

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken eerst hoeveel hypotheek u kan krijgen, lees dan verder.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig hypotheekadvies

Deskundig hypotheekadvies

Hypotheekproblemen en deskundige oplossing

Hieronder belangrijke hypotheek- en aankoop- vraagstukken. Praktijkvoorbeelden en veel voorkomende issues.

  • Waar moet ik beginnen als ik een huis wil kopen?

Deze vraag wordt ons het meest gesteld. Iedereen denkt dat met een maximale hypotheekberekening de kous af is. Het is van belang dat u ook uw bkr gegevens opvraagt. Is de BKR uitslag positief net zoals de werkgeversverklaring zoek dan uw droomhuis die bij uw past.

Zorg er voor dat u de waarde van de woning weet. Indien waarde bekend dan weet u ook hoeveel eigen geld u nodig heeft. Bouwkundige keuring is belangrijk om onverwachte financiële tegenvallers te vermijden.

Zorg ervoor dat eventuele erfgenamen en nabestaanden geen spookhuis overhouden indien een van de mede-eigenaren komt te overlijden. Raadpleeg uw adviseur en notaris altijd.

  • Wat als mijn huidige partner een eigen woning heeft gehad?

Heeft uw partner of u beiden een hypotheek verleden dan wordt de hypotheek iets ingewikkelder. Een deskundige oplossing en vakbekwame uitleg heeft u zeker nodig. Een hypotheek is 30 jaar aftrekbaar vanaf 2001. Heeft u bijvoorbeeld van 2012 tot 2015 een hypotheek gehad?  U krijgt dan 1 deel hypotheek die u nog 27 jaar mag aftrekken van de belasting en 1 nieuw deel van 30 jaar. Graag leggen wij uw persoonlijke situatie deskundig, maar toch in Jip en Janneke taal uit!

  • Ik heb overwaarde, hoe zat dat ook al weer?

Overwaarde eist deskundig hypotheekadvies

Overwaarde eist deskundig hypotheekadvies

Heeft u overwaarde op de woning, het huis is dus met winst verkocht. Is het nog geen 3 jaar geleden dat u deze overwaarde heeft ontvangen? Wilt u de hypotheekrente volledig aftrekken van de inkomstenbelasting dan zal u deze gehele overwaarde in de hypotheek moeten stoppen.

Deskundig hypotheekadvies gaat verder

Deskundige oplossing hypotheekvraagstuk

Deskundige oplossing hypotheekvraagstuk

Een deskundig en vakbekwame hypotheekoplossing kan echt pas gegeven worden als uw persoonlijke situatie bekend is. Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering wordt meestal aanbevolen. Heeft u zelf al wat geregeld? Alles wat u al heeft via werkgever of privé hoeft niet meer geregeld te worden. Een hypotheekadviseur is bekwaam als hij:

  • alles van de klant weet
  • de klant alles begrijpt
  • samen met de klant passende oplossingen heeft aangedragen

Deskundig doch simpele hypotheekuitleg

Hypotheken zijn complex. Deskundig en bekwaam advies hoeft niet moeilijk te zijn. LexWonen spreekt de taal van zijn klanten.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button