Menu

Eigen geld en een huis kopen

Eigen geld en een huis kopen

Eigen geld en een huis kopen is niet nodig bij ons!

Bereken snel tot hoeveel u kan lenen zonder eigen spaargeld aan te spreken.

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Velden met een * verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Huis kopen zonder eigen geld’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eigen geld en een huis kopen via ons 

Eigen geld en een huis kopen gaat niet altijd hand in hand. Via Lex van de Straat Wonen kan u meestal zonder eigen geld in uw hypotheek een huisje kopen. Via de bank, hypotheekketen of tussenpersoon gaat dat lastig. Vaak heeft u daar tussen de € 6000 en € 12.000 nodig aan eigen geld.

Waarom via ons geen eigen geld nodig voor een huis

Wij zijn erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. Wat betekend dat? U heeft alles wat u nodig heeft om een huis te kopen zonder eigen spaargeld onder één dak. Wij doen de aankoopbemiddeling, koopakte bespreken incl. ontbindende voorwaarden en zorgen voor de hypotheek. Ook doen wij een marktwaarde bepaling via het kadaster. Hierdoor weten wij alles van uw droomwoning en van de woningen in de regio.

Hoe gaan wij te werk

Op het moment dat u een leuke woning heeft gezien geeft u via what’s app de adresgegevens door aan ons. Wij doen kadastraal onderzoek naar prijzen en marktwaarde. Indien u de woning wat lijkt gaan wij u helpen met de aankoopbemiddeling of u doet dat zelf. Doordat u weet wat ongeveer de marktwaarde is kan u de woning onder de marktwaarde aankopen. Als u de woning aankoopt onder de taxatiewaarde dan heeft u minder of geen eigen geld nodig. U mag dan meer financieren zodat u uw spaargeld voor andere zaken kan gebruiken. Eigen geld en een huis kopen is erg actueel. Via ons heeft u de meeste kans dat u geen eigen geld nodig heeft.

Meer informatie gewenst

Wilt u meer info mail ons dan gerust. Als u direct antwoord wilt op vragen bel ons dan tussen 05.00 uur en 21.30 uur ma. tot za.

Via ons: geen eigen geld en een huis kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button