Menu

Eigen geld voor hypotheek

Het eigen geld voor hypotheek wordt steeds belangrijker. Steeds vaker zoeken mensen naar oplossingen om een huis te mogen kopen. Het inkomen is geweldig, leuke woning gezien past binnen uw bruto jaarinkomen en u heeft lage hypotheeklasten per maand.

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.
  • Hidden
  • Velden met een * verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoeveel geld heb ik nodig om een huis te kopen

Hoeveel geld heb ik nodig om een huis te kopen

Voor jaren geleden was u Heer en Meester, alles kon, lenen uitbouwen en extra geld voor de vakantie. Dat is over maar……..door juiste aankoop t.o.v. de marktwaarde heeft u weinig eigen geld nodig voor de hypotheek.

Tips en advies minder eigen geld

Als eerste, heeft u een leuke woning gezien maar te weinig eigen geld, mail ons dan de adresgegevens van die woning. U krijgt van ons geheel vrijblijvend, dus ook gratis allerlei kadastergegevens toegestuurd v.w.b. de marktwaarde en hoeveel eigen geld u in de hypotheek moet stoppen. Uiteraard onder voorbehoud, wij moeten de woning ook zien om beter de waarde te kunnen beoordelen, ook dat doen wij gratis. Maak snel een hypotheekberekening.

Hypotheek en eigen geld

Als wij de kadastergegevens hebben en een advies aankoopprijs geven dan zal u via ons minder of geen spaargeld nodig hebben. Het eigen geld voor hypotheek kan u nu gebruiken voor andere zaken zoals de inrichting. Let op hier even en voorbeeld. U koopt een woning voor € 200.000, k.k. u krijgt een taxatierapport van € 205.000,- van de bank ontvangt u € 200.000,- aan hypotheek(vanaf2018 ). De kosten i.v.m. hypotheek bedraagt ongeveer € 10.000, deze zal u zelf moeten betalen.

Hypotheek-Aankoop-Eigen geld voor hypotheek

Lexwonen.nl is erkend aankoopbemiddelaar en WFT Hypotheekadviseur. Als wij de woning goedkoper aankopen dan de uiteindelijke taxatiewaarde dan heeft u dat verschil minder nodig aan eigen geld voor de hypotheek. Een bank of tussenpersoon doet uitsluitend advies en rekenwerk, Lexwonen.nl regelt ook voor u: Aankoopwoning, regelen taxatierapport, regelen notaris, regelen koopakte, regelen ontbindende voorwaarden, regelen hypotheek en dus bepalen hoogte eigen geld. Doordat wij echt alles zelf doen of regelen heeft u slechts 1 aanspreekpunt en het scheelt u duizenden euro’s aan eigen geld en advieskosten. Kijk naar onze pagina van werkzaamheden. Uiteraard mag u ons ook bellen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button