Menu

Extra hypotheek voor de kosten

Extra hypotheek nodig want u heeft geen eigen geld voor de kosten? Bereken eerst hoeveel u kan lenen en lees dan verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Velden met een * verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Huis kopen zonder eigen geld’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Extra hypotheek voor de kosten
Extra hypotheek voor de kosten

Extra hypotheek boven de koopsom kan

Kosten koper moet u via een bank altijd zelf betalen. Als wij u helpen met de aankoop en de hypotheek dan mag u meestal een stukje meer financieren. U krijgt meer hypotheek dan de koopsom.

Geheim van aanvullende hypotheek voor de kosten

Het is geen geheim maar gewoon een wet die bepaald dat je maximale hypotheek 100% bedraagt van de marktwaarde en niet van de koopsom. Dat betekend is heel wat anders dan standaard alle kosten zelf betalen.

Extra hypotheek krijg je dus als je onder de marktwaarde een huis koopt.

Kosten koper bovenop de hypotheek kan

Nu moet u natuurlijk weten wat de marktwaarde is van de woning, alleen dan kan je extra hypotheek voor de kosten koper krijgen. Omdat wij zowel hypotheekadviseur als erkend aankoopbemiddelaar zijn kunnen wij voor u een op maat gesneden plan maken om extra te lenen in de hypotheek.

Marktwaarde bepalen voor extra hypotheek

U mailt ons de adresgegevens van uw aan te kopen woning en wij gaan kadastraal onderzoeken welk bod u moet bieden zodat u geen extra geld nodig heeft. Deze extra werkzaamheden zijn vrijblijvend op dat moment. Kan u niet kopen dan heeft u ook geen kosten. Slim extra hypotheek regelen door te bieden onder de waarde van het huis.

Taxateur bepaald de marktwaarde

Om dus extra hypotheek te krijgen moet er een taxatie komen van een onafhankelijke taxateur. Omdat Lex Wonen vooraf al een indruk heeft van de woning qua marktwaarde kunnen wij u helpen. Stel dat de taxateur de waarde lager inschat dan zit u nergens aan vast.

Belangrijk in deze is de koopakte met de ontbindende voorwaarden waar wij u ook mee helpen. Stel je nu eens voor dat het eigen geld geen probleem is maar de maximale hypotheek. Maak snel even een berekening van een startersfinanciering waardoor je meer kan lenen als het je eerste eigen woning betreft.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button