Menu

Geen geld voor de kosten koper

U heeft geen geld om de kosten koper te betalen? Lees snel verder hoe wij u toch kunnen helpen aan een woning. Maak eerst een berekening hoeveel u kan lenen en het benodigde bedrag aan eigen geld. U zal versteld staan.

  • Velden met een * verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geen geld voor de kosten koper
Geen geld voor de kosten koper

Voorbeeld van huis kopen en kosten koper

Stel dat u een woning ziet van € 200.000,-, de hypotheekkosten bedragen ongeveer 6% dus een slordige € 12.000,-. Waar half Nederland tegenaan loopt is dat deze € 12.000,- moeilijk op te hoesten zijn. Er moet namelijk ook nog een inboedel gekocht worden. De kosten koper nekken uw aankoop.

Oplossing Lex Wonen voor kosten koper en eigen geld

Lex Wonen is niet uitsluitend een Intermediair maar tevens erkend aankoopmakelaar. Omdat wij beide takken van sport beheersen zorgen wij voor een juiste aankoop van de woning t.o.v. de marktwaarde. Samen met uitgestelde betaling van de advieskosten kan u en woning kopen met minder eigen geld.

Gedeeltelijk eigen geld voor hypotheekkosten

Heeft u wel iets eigen geld dan lopen de werkzaamheden iets anders. Het is tevens afhankelijk in welke regio een huis koopt. In de regio Tiel, Culemborg, Veendam, Waalwijk, Heerenveen, Heerlen en Sittard is het makkelijker kopen zonder eigen geld. Heeft u gedeeltelijk eigen geld lees dan deze blog over en woning kopen zonder eigen geld.