Menu

Geld voor de kosten koper

Geld voor de kosten koper

Geld voor de kosten koper

U heeft geen geld voor de kosten koper? Zit u niet helemaal aan de top van uw hypotheek? Lex Wonen kan u helpen met de complete financiering van de hypotheek en de betaling van de hypotheekkosten.

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe dan de kosten koper betalen

Financiering voor de kosten koper en goede onderhandelingen

Financiering voor de kosten koper en goede onderhandelingen

U wil uw eerste eigen huis kopen dus u heeft geen overwaarde. Normaal gesproken zou je dan alle hypotheekkosten zelf moeten betalen. Door slim overbieden op een woning en door een gedeelte apart te financieren is uw huis kopen toch mogelijk.

De aparte financiering naast uw hypotheek is niet fiscaal aftrekbaar maar helpt u aan een huis.

Wat betaal ik voor de aparte financiering ?

Boetevrij de lening aflossen

Boetevrij de lening aflossen

U zal tijdelijk ongeveer tussen de € 50,- en de € 90,- per maand betalen voor de geleende kosten koper. Deze financiering is duurder dan de hypotheekrente maar u mag dit krediet boetevrij aflossen wanneer u wil.

Geholpen met geld voor de kosten koper

Juiste onderhandelingen

Juiste onderhandelingen

Dankzij de onderhandelingen van LexWonen, het onderzoeken van de marktwaarde en een aparte financiering voor de kosten kan u een huis kopen zonder eigen inleg.

Waarom helpen banken u niet met financieren van de kosten koper?

Geld lenen voor de kosten koper kan niet via de bank. Waarom niet? Ik weet het echt niet, er zijn maatschappijen waar wij wel terecht kunnen voor een aparte regeling voor de kosten koper te financieren. Banken vinden allemaal dat je zelf met eigen geld de kosten koper moet betalen. Geen enkele bank gaat u daarvoor een lening verstrekken.

Geld on de kosten koper mee te betalen kan!

Geld on de kosten koper mee te betalen kan!

Voorbeeld kosten koper apart financieren

Judith en Daan uit Utrecht kochten via LexWonen een huis met een hypotheek. Beiden konden tot € 397.000 lenen voor de hypotheek. Vraagprijs voor de woning in Ede bedroeg € 325.000. Na een bod van € 345.000,- waren Judith en Daan de trotse bezitters van de Woning in Ede. Overdracht zal 4 januari 2021 plaatsvinden.

Omdat de waarde van het huis € 345.000,- bedroeg, door wijzigingen van de overheid, slim bieden en een aparte financiering konden ze het huis kopen. Omdat de ruimte tussen het aankoopbedrag en de maximale hypotheek minimaal  € 30.000,- bedroeg konden wij dit makkelijk regelen.

Vraag LexWonen hoe te handelen zodat u met beperkt eigen geld voor de kosten koper toch een hypotheek kan afsluiten.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button