Menu

Goedkoop wonen

Goedkoop wonen

Goedkoop wonen

Hoe kan je nu goedkoop wonen in deze tijd? Goedkoop wonen kan met een voordelige hypotheek die je in 40 jaar aflost.

Standaard hypotheken los je af in 30 jaar. Het is logisch dat als je de aflossing over een langere periode kan spreiden dat de maandlasten veel lager zijn.  Goedkoper wonen is geregeld.

Goedkoop wonen met passende hypotheek

Even een voorbeeld van Stefan en Harry, die samen een huis kochten. Hypotheek € 290.000,- kost € 959,- per maand. De hypotheek is in 30 jaar afgelost.

Goedkoper wonen door langer aflossingstermijn

Waarom nou aflossen in 30 jaar als je nog jong bent? Waarom los je niet af in een andere constructie? Omdat iedereen een hypotheek uit het boekje wil en niet kijkt naar de eigen situatie. Los je dezelfde hypotheek af in 40 jaar dan zijn de bruto hypotheeklasten slechts € 761,- per maand.

Betaalbaar wonen in beginperiode

Ben jij starter dan is het handig dat jij met name de eerste jaren van de woningaankoop de laagst mogelijke lasten hebt. Vaak moeten er nog zaken gekocht worden voor in de woning. Met een besparing van een slordige € 200,- per maand is sparen mogelijk.

Bereken je in 40 jaar tijd wat er goedkoper is dan is aflossen in 30 jaar in totaal goedkoper. Waar het echter om gaat is of je het prettig vindt om lagere maandlasten te hebben maar gedurende een langere periode. Goedkoop wonen kan echt.

Goedkoper wonen door door 50% aflossingsvrij

Goedkope hypotheek

Goedkope hypotheek

Regelmatig kiest lexwonen voor een advies van een 50% aflossingsvrije hypotheek. Omdat je minder aflost in 30 jaar dan heb je natuurlijk nog een restschuld over. Het is belangrijk dat de hypotheek nog past op pensioendatum en bij eerder overlijden.

Pensioendocumenten van alle aanvragers worden berekend. Huur je een woning dan betaal jij je leven lang huur. De huren worden jaarlijks ook nog eens hoger. Waarom mag niet een klein deel hypotheek blijven staan? Bespaar op de maandlasten zodat goedkoop wonen ook voor jou mogelijk is.

Veilige goedkope hypotheek

Een veilige goedkope hypotheek kan dus uitsluitend door maatwerk te leveren. Wil jij goedkoop wonen en de mogelijkheid berekenen? Vraag Lexwonen gerust om meer informatie.

Hoger bieden maakt wonen duurder

Helaas is de norm hoger bieden op een woning. Alles boven de taxatiewaarde zal je met eigen geld moeten betalen. Een woning kopen is duur genoeg. Compenseer je eigen geld inleggen met een goedkope hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button