Menu

Het laatste nieuws over huis kopen: Zo je bod doen

Het laatste nieuws over huis kopen: Zo je bod doen

Het laatste nieuws over huis kopen: Zo je bod doen

Update 24 januari 2024

Hier lees je het laatste nieuws over hoe je een huis moet kopen en welk bod je moet doen op je droomhuis.Lexwonen.nl weet dit omdat wij zowel hypotheekadviseur als aankoopmakelaar zijn. Al het nieuws en de tips komen voort uit onze dagelijkse aankoopervaring en hypotheekervaring. Wekelijks zo niet dagelijks nieuwe tips en nieuwtjes welke je moet weten. Met name voor de kwetsbare groep starters op de huizenmarkt. 

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tips huis kopen

Tips huis kopen

Laatste nieuws over het juiste bod

Dit nieuws dateert van 24 januari 2024. Op dit moment hebben wij belangrijk nieuws over woningen tot € 450.000,- in geheel Nederland. Het laatste nieuws is dat je nog steeds moet overbieden maar niet meer zo gek als vorig jaar. Het belangrijkste is op dit moment om te bieden zonder ontbindende voorwaarden. Lexwonen heeft een verzekering die alle risico’s voor kopers wegneemt. Gaat de koop niet door dan heeft u ook de 10% boete niet. Verzekeraar betaald de schade. Hierdoor hebben wij altijd resultaat.

Laatste nieuws is dat je op woningen vanaf € 700.000,- niet meer hoeft te overbieden. Je bod mag zelfs onder de vraagprijs zijn. Zelfs in Amsterdam aan de gracht. De appartementen en woningen staan daar vaak langer dan 7 weken te koop. Mede door de hogere rentes staan woningen ook daar langer te koop.

Inventariseer goed voordat je gaat bieden

Het mag eigenlijk geen nieuws zijn maar wij vertellen het toch omdat dit gedeelte vaak fout gaat. Check BKR, energielabel, taxatiewaarde woning en overige betalingsverplichtingen voordat je een bod gaat doen op een huis. Bespaar duizenden euro’s. Ben jij starter dan is goede hulp belangrijk. Lexwonen helpt je met bieden volgens het laatste huizenmarktnieuws en met financieren.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button