Menu

Huis kopen Ede geen eigen geld nodig voor hypotheek

Huis kopen Ede geen eigen geld nodig voor hypotheek is mogelijk via Lex van de Straat Wonen. Door de overheid is bepaald dat uw maximale hypotheek niet meer mag zijn dan de waarde van de woning. De banken geven echter niet meer dan de koopsom van de woning.

Huis kopen Ede geen eigen geld nodig voor hypotheek

Huis kopen Ede geen eigen geld nodig voor hypotheek

Alle kosten zelf betalen via tussenpersoon of bank

Bij aankoop van een appartement van ongeveer € 150.000 heeft u aan kosten een slordige € 7500. Dit is incl. notaris, advies en overdrachtsbelasting. Deze kan u niet meer meefinancieren via bovenstaande kanalen.

Lex van de Straat Wonen helpt u met aankoop en financiering

Doordat wij het kadaster raadplegen i.v.m. de marktwaarde en meegaan met u de woningen te bezichtigen heeft u geen of weinig eigen geld nodig voor de hypotheek. Als wij uw droomwoning aankopen onder de marktwaarde dan heeft u dat verschil niet nodig aan eigen middelen.

Geen of minder eigen geld nodig in  de regio Ede

Doordat wij zowel de aankoopbemiddeling regelen alsmede de hypotheek heeft u alles onder 1 kap. Wij regelen de notaris, de koopakte met ontbindende voorwaarden en gaan ook met u de woning inspecteren op de dag van de overdracht. Wij gaan dan de meterstanden noteren en controleren of de woning wordt geleverd zoals is afgesproken in de koopakte.

Bel of mail ons voor info

Bel ons of mail ons voor verdere informatie omtrent en huis aankopen zonder dat je je spaarpot hoeft te legen. Wij helpen u met de waardebepalingen van al uw woningen. Heeft u geen vast contract maar u heeft de drie voorgaande jaren wel gewerkt dan is en hypotheek nog stede mogelijk zonder spaargeld.  Kijk ook even op de homepage van Lex Wonen welke werkzaamheden wij verrichten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button