Menu

Huis kopen met je kinderen

Een huis kopen met je kinderen is mogelijk, eindelijk royaal wonen door meer inkomen✅. Bereken eerst hoeveel jullie samen kunnen lenen en lees dan verder.

Bereken nu eerst hypotheek met maximaal 4 familieleden. Huis gezien vul adresgegevens in. U hoort direct de marktwaarde van de woning, lees snel verde

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Huis kopen met je kinderen

Huis kopen met je kinderen

Met eigen kind een huis kopen vertrouwd

Huis kopen met je kinderen geeft een vertrouwd gevoel.. Je kent elkaar al jaren. Er zijn bijna geen banken die u een hypotheek willen geven. Lex Wonen regelt het.

Redenen om met eigen kind een huis te kopen

Een huis kopen met een van de kinderen biedt veel voordelen. Ouders kunnen een oogje in het zeil houden i.v.m. kleinkinderen. Ook verzorging naar de ouders toe is makkelijker te regelen als je samen als ouder en kind een woning koopt. Wellicht heeft u al jaren een kleine huurwoning. Koopt u samen met eigen kind een huis dan kan u echt ruim kopen.

Hypotheek met kinderen kan via Lex Wonen

Heeft u allen maximaal 1 eigen woning dan is het kopen met eigen kind geen probleem. Het beste is dat alle partijen uit een huursituatie komen. Let op dat u wel een woning koopt met bestemmingsplan Wonen. Agrarisch of recreatie is onmogelijk, ook niet als het gedoogd wordt.

Huis kopen met kinderen wel allen onder 1 dak wonen

Klinkt logisch toch? Steeds vaker gebeurd het dat ouders met eigen kind willen kopen maar dat het eigen kind niet in dezelfde woning gaat wonen. Dit is verboden. Allen moeten op hetzelfde adres staan ingeschreven en wonen onder 1 dak. Hypotheekrente is gewoon aftrekbaar van de belasting.

Kopen met eigen kind en uw eigen geld

U weet dat als u samen met eigen kind een huis koopt dat u geld nodig heeft voor de kosten koper. Lex Wonen kan u helpen met de aankoop zodat u vaker minder eigen geld nodig heeft.

Wat is nu de volgorde van werken?

Alle aanvragers moeten een BKR opvragen, werkgeversverklaring en pensioengegevens indien u binnen 10 jaar met pensioen gaat. Heeft u vragen bel ons gerust.

Organogram Lex Wonen

Organogram Lex Wonen

Organogram Lex Wonen

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button