Menu

Huis kopen tot aan taxatiewaarde

Huis kopen tot aan taxatiewaarde

Huis kopen tot aan taxatiewaarde

U wil graag taxatiewaarde weten want u wil een huis kopen tot aan de taxatiewaarde waardoor u minder eigen geld kwijt bent. Gaat u bieden op een huis? Vraagprijs is geen taxatiewaarde.

Tot aan taxatiewaarde bieden is optimaal huis kopen

Als u een bod doet wat exact de taxatiewaarde is dan heeft u een optimaal bod gedaan. Dat betekent dat u alles kan financieren en niet teveel eigen geld kwijt bent.

Concurrerend bod doen

Voorbeeldje:

U ziet een huis te koop staan met een vraagprijs van ‚ā¨ 400.000,- en u bied tevens die ‚ā¨ 400.000,-. Keurig huis maar het zegt niets over de werkelijke taxatiewaarde. Stel nu dat u op inkomen wel ‚ā¨ 500.000,- kan lenen maar de woning krijgt achteraf een taxatiewaarde van ‚ā¨ 385.000,-? Dat betekent dat u ‚ā¨ 15.000,- extra eigen geld kwijt bent buiten de kosten koper om. Dus ondanks de maximale hypotheek op inkomen van ‚ā¨ 500.000,-¬†

Stel nu dat bovenstaande woning een taxatiewaarde heeft van ‚ā¨ 415.000,-? U zou dan ‚ā¨ 15.000,- meer kunnen bieden dan de vraagprijs. Dat is mooi als je in concurrentie bent met anderen. Je hebt dan een concurrerend bod gedaan met kans op succesvolle deal.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marktwaarde weten voor u gaat bieden

Marktwaarde weten voor u gaat bieden

Huis kopen tot aan marktwaarde is optimaal

Als u alles vooraf weet is het dus makkelijker bieden. Taxatiewaarde weten betekent dat u in ieder geval niet teveel betaald en de mogelijkheid heeft om hoger te bieden dan de vraagprijs zonder extra geld kwijt te zijn.

Gaat u een huis kopen op basis van enkel en alleen uw inkomen dan wordt het lastig. Lexwonen.nl en partners helpen u landelijk met een huis kopen tot aan de taxatiewaarde.

Ik wil de taxatiewaarde weten omdat ik een concurrerend bod wil uitbrengen, hoe moet ik nu te werk gaan, kan ik hier berekenen?

U wil een goed bod doen zonder dat u teveel eigen geld kwijt bent. Eigenlijk het beste bod zodat u eigenaar wordt. Door maximaal te bieden tot aan de marktwaarde en dan goed onderbouwd maakt u de meeste kans om winnaar te worden. Heeft u te weinig spaargeld dan zou u onder de taxatiewaarde moeten bieden zodat u een beetje kan meefinancieren in de hypotheek. Lees deze pagina en bereken.

Wat zijn de kosten als lexwonen mij helpt met de aankoop en hypotheek en de aankoop gaat niet door omdat het huis naar een ander gaat?

Kosten aan Lexwonen bedragen ‚ā¨ 0,00,- als de aankoop en de hypotheek niet doorgaan. Gaat het wel door dan betaald u tussen de ‚ā¨ 995,- en de ‚ā¨ 1750.- afhankelijk van uw huidige situatie. Wilt u bijvoorbeeld kopen met 3 of 4 personen of wordt het uw tweede of derde woning dan gelden er andere prijzen. Optimaal bieden is optimaal inventariseren, zowel nu als het verleden.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button