Menu

Huurwoning Ede

Huurwoning Ede

Huurwoning Ede

Huurwoning Ede zoeken of in de regio? Een huurhuis in Ede vinden is lastig zo niet onmogelijk. Zeker 7 jaar tot 10 jaar wachttijd en dan afwachten wat voor kamer je krijgt. Particuliere huurwoning Ede zoeken is lastig en onbetaalbaar. Lexwonen heeft de oplossing en werkt hier dagelijks mee in geheel Nederland. Snel wonen in Ede!

Je hebt al lang berekend hoeveel hypotheek je kan krijgen. Ook heb je al gezien dat huren weg gegooid geld is . Wachttijden van langer dan 10 jaar. Oplossing is samen met 2,3 of 4 personen tijdelijk in 1 hypotheek. Met 4 personen kan je geweldig veel lenen en een riant huis kopen. Huurwoning Ede of een koophuis Ede? Ik denk dat je de keuze snel hebt gemaakt. Tijdelijke hypotheek met maximaal 4 personen.

Zoek je een woning? Bereken je maandlasten per maand en wat je kan lenen met een TIJDELIJKE hypotheek.

 • Hidden

 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Huurhuis Ede

Huurhuis Ede

Huurwoning Ede versus Koopwoning Ede

Stel je huurt een huis in Ede voor € 750,- per maand. Huurder heeft een huurcontract en deze mag niet gaan onder verhuren. De huurwoning Ede kost je in 10 jaar tijd € 750,- X 12 maanden X 10 jaar = € 90.000,-. Dus € 90.000,- in de prullenbak. Je kan zelf ook andere cijfers gebruiken als je onze huurprijs te hoog of te laag vindt. In ieder geval kunnen we vaststellen dat een huurwoning in Ede in 10 jaar tussen de € 70.000,- en de € 180.000,- kost. Alles afhankelijk van de woning in Ede. Nu gaan we vergelijken.

Stel je koopt via Lexwonen met 4 woningzoekenden tijdelijk voor 10 jaar een huis van € 500.000,- k.k. Riante woning met veel meer ruimte die je met  vieren deelt. Alle 4 eigenaar en schuldenaar. Je betaald € 1875,- per maand aan de hypotheekrente en aflossing. Per persoon is dat een slordige € 470,00 per maand gedurende 10 jaar. Ga je nu per persoon kijken wat je betaald hebt? € 470,- per maand X 12 maanden X 10 jaar is € 56.000,- aan rente EN AFLOSSING. Dat betekend dat je na 10 jaar nog een hypotheek hebt van ongeveer € 354.000,-.

Resultaat huurwoning Ede versus koophuis Ede

Stel dat de waarde van jullie huis na 10 jaar is gestegen naar € 575.000,-. We houden de ontwikkelingen van de huizenprijzen een beetje laag. Jullie houden over: € 575.000,- minus de schuld van €  354.000,- is € 221.000,-. Deel dit door jullie vieren en een ieder krijgt € 55.250,- mee. Tegen die tijd heeft een ieder vaak meer inkomen waardoor je makkelijker kan kopen. Het kapitaal van € 55.250,- is dan mooi meegenomen voor de nieuwe start.

Lexwonen regelt wekelijks veel hypotheken met 4 personen. Het is de enige methode om nog een huis in 2022 te kunnen kopen in Ede. Als je moet kiezen tussen een huurwoning Ede of een koopwoning met 4 dan is de keuze denk ik snel gemaakt.

Waar moet ik aan denken als je koopt met 4 personen

Geen zin om 10 jaar te wachten op een huurhuis in Ede en kies je er voor om alles door lexwonen te laten regelen dan moet je aan het volgende denken. Koop je met 4 dan moet je daar ook wonen onder een dak. Teven in de Gemeente inschrijven en vragen of je met 4 personen daar mag wonen. Alle vier zijn jullie eigenaar en verantwoordelijk voor de totale hypotheekschuld. Niemand kan zo maar de woning verlaten. Gaat er iemand weg dan zal het huis verkocht moeten worden. De overwaarde moet verdeeld worden en dan kan ieder voor zich zelf verder. Als er op dat moment een restschuld is ontstaan dan zal deze verrekend moeten worden.

Met wie kopen onze huizenzoekers?

Wellicht denk je nu met wie moet ik een woning kopen? Hier een overzicht van de groepen van de laatste 3 jaar.

 1. huis kopen met maximaal 4 vrienden
 2. woning kopen met ouders en vriend
 3. 4 broers die kopen
 4. 3 zussen die samen kopen
 5. 2 broers of 2 zussen die samen willen kopen

Je zal dus goed moeten nadenken met wie je samen een huis zou willen kopen. Maak ook goede afspraken. Wil je meer weten over Amersfoort. Huurhuis Amersfoort is ook van Lexwonen.nl.

Hoeveel kunnen wij lenen?

Een huurwoning Ede laten jullie varen. Hierbij een overzicht wat je zou kunnen lenen ( onder voorwaarde) met 4 inkomens.

 • inkomen 1  € 1800,- bruto per maand
 • salaris  2e persoon € 1900,- bruto per maand
 • inkomen 3 € 1650,- per maand bruto
 • Het 4e inkomen € 1600,- per maand bruto

Met deze inkomens kan je een huis uitzoeken voor € 440.000,-.

Overbieden uit eigen geld

Met een huurwoning Ede hoef je meestal niet een hogere huurprijs af te spreken. Toch gebeurd dit vaker. Met huis kopen wel. Overbieden huis betekend dat je hoger moet bieden dan de vraagprijs. Dit bedrag kan je vaak voor de helft meefinancieren. De andere helft zullen jullie met zijn vieren op moeten hoesten. Vraag lexwonen.nl om de bedragen. Het een en ander is afhankelijk uiteraard van de woning.

Meer weten over over huurwoning Ede versus koopwoning Ede? Ben je overtuigd dat het kopen met meerderen de enige oplossing is? Bel gerust als er vragen zijn, 7 dagen per week.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button