Menu

Hypotheek en VVE

Hypotheek en VVE

Hypotheek en VVE

Een hypotheek zonder VVE is mogelijk. Koopt u een appartement maar is er geen VVE of een slapende VVE. Is er wel of geen inschrijving in de Kamer van Koophandel? Zonder eenĀ  actieve Vereniging van eigenaren is het toch mogelijk om een huis te kopen met een hypotheek.

Appartement kopen met slapende VVE

De V.V.E. zorgt voor een gezamenlijke verzekering en int het geld. Dit geld is een pot voor bijvoorbeeld de schoonmaak van de ramen en de gezamenlijke hal. Ook heeft de VVE een meerjarenplan voor vervanging van bijvoorbeeld het dak of het glas. Een actieve VVE is dus wel degelijk belangrijk maar via Lexwonen.nl kan u een hypotheek afsluiten zonder dat er een actieve VVE is die staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel.

Is het slim om Hypotheek af te sluiten zonder VVE?

Appartement kopen zonder VVE

Appartement kopen zonder VVE

Of het slim is om een appartement te kopen waar geen VVE aanwezig is, is lastig te zeggen. Vaak zijn er mensen die een woning hebben in hetzelfde gebouw en die willen toch samen een VVE oprichten. Lexwonen heeft geen kennis van het oprichten van een VVE. Wel kunnen wij u helpen aan een hypotheek op een appartement zonder dat daar een actieve V.V.E. aanwezig is. Ga voordat u een bod gaat doen de bouwkundige staat van het pand goed na. Desnoods koopt u onder voorbehoud van een bouwkundige keuring.

Slapende VVE en wel ingeschreven in KVK

Slapende VVE en hypotheek

Slapende VVE en hypotheek

Of de VVE nu slapend is of actief? Of de VVE nu wel of niet is ingeschreven in de Kamer van Koophandel? Lexwonen kan u helpen aan een hypotheek zonder Vereniging van Eigenaren. Vaak kopen samenwoners een appartement zonder actieve VVE omdat dit betaalbaar is.

Hypotheekprobleem door VVE?

Doet de geldverstrekker moeilijk omdat er geen VVE aanwezig is? Lexwonen kan u uit de problemen halen als er geen VVE actief is. Probleem van afwezigheid VVE kan u wel parten spelen als u zelf uw woning ooit wil verkopen. Wij weten vooraf niet hoe de regels qua Vereniging van eigenaren in de toekomst zullen uitpakken. Op dit moment hebben wij een geldverstrekker waar je zonder een Vereniging van Eigenaren een hypotheek kan afsluiten. Wij adviseren u altijd om samen in de toekomst een actieve VVE te regelen.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button