Menu

Hypotheek en Wonen

Krapte op de huizenmarkt zorgt voor explosieve prijsstijgingen, toch wilt u een hypotheek en wonen in een leuk huis. Bereken eerst uw maximale hypotheek en lees dan ONZE OPLOSSING.

Bereken hypotheek

  • Hidden
  • Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek en Wonen

Hypotheek en Wonen

Goede hypotheek en Wonen met plezier

Het is met name in het westen van het land en de grote steden vaak onmogelijk om een huis te kopen. Eigenlijk moet u iets meer laten zien van u zelf. Wanneer kan een koopwoning u gegund worden.

Oplossing huis kopen op explosieve huizenmarkt

Nou ja, oplossing? Wanneer heeft u de meeste kans en valt het geluk uw kant op. Even naar de basis van Handelskennis uit het verleden. Handel vloeit voort uit vraag en aanbod. U zou zelf ook graag onderhandelen met diegene die u het meeste betaald, of zeg ik  nu iets raars. Diegene met het meeste geld kan mijn  product kopen.

Factor gunning

Met fruit, fietsen en ook tweedehands auto’s klopt het aardig. Op de huizenmarkt komen er ook nog andere zaken om de hoek kijken dan het bod. Hoe kan ik de verkoper nu zover krijgen dat hij voor mij kiest. Wanneer wordt mij die woning gegund,

Koop huis beneden uw maximale hypotheek

Stel u kan een hypotheek krijgen tot € 340.000,-. Koop dan een huis met een vraagprijs van ongeveer € 270.000,-. U heeft op deze wijze ruimte gecreëerd om een aparte financiering af te sluiten voor de kosten. Omdat de vraagprijs al hoger is dan de marktwaarde is het verschil al op te vangen door AANVULLEND KREDIET.

Transparantie toe naar verkopende partij

Lex Wonen adviseert altijd om de verkopende makelaar inzicht te geven hoe u de koop tot stand brengt. Niet alleen door een bod uit te brengen maar begeleiden met financieringsopzet en de haalbaarheid van de maximale hypotheeksom

Hypotheek past bij de Woning

Laat de verkoper zien wat de inkomens zijn. Wat heeft u te verbergen. Maakt u er werk van dan wordt u serieus genomen. In die gebieden waar de huizenprijzen de pan uitschieten zijn ook relatief veel hypotheken die niet door gaan. Dat hypotheken daar regelmatig niet doorgaan heeft te maken met onderschatting van de werkelijke waarde van de woning.

Wat is de marktwaarde

Onderzoek marktwaarde is van belang om te slagen, hierdoor weet u wat u maximaal kan lenen en hoeveel eigen geld u nodig heeft. Eigen geld in de hypotheek of aanvullend krediet meestal nodig in de grote plaatsen. Wij kennen alle regio’s.

Verkopend makelaar wil graag verkopen

Een verkopend makelaar wil graag een huis verkopen maar wel aan de juiste koper. Hij heeft er een hekel aan om na het ondertekenen van de koopakte een afwijzing van de bank onder zijn ogen te krijgen. Ze verkopen liever voor € 10.000 minder met een goede kans van slagen. Als u keurig laat zien hoe u de hypotheek voor elkaar krijgt incl. berekeningsuitslag van de bank dan gaat het een keer lukken.

Gaat u gewoon een bod uitbrengen en neemt u een passieve houding aan dan weet u ook zeker dat u voor de rest van uw leven in een huurwoning blijft zitten. Kijk ook even op onze homepage van Lex Wonen

Hoe nu verder met koopproces

Afhankelijk welke regio u zit hanteren wij een strategie. Bespreek deze met ons. het belangrijkste is dat u transparant en eerlijk bent naar de verkoper toe. VERKOPERS ZETTEN DE DEUREN VOOR U OPEN voor de bezichtiging. Mogen ze dan ook wat transparantie terug verwachten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button