Menu

Hypotheek Friesland zonder eigen geld huis kopen

U kan in Friesland een hypotheek krijgen zonder eigen geld. Bespaar €9.000,- aan eigen geld met het kopen van een huis. Door ons aankoopadvies, hypotheekadvies en bankadvies kan u een huis kopen in Friesland zonder eigen geld in de hypotheek.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct antwoord

Hypotheek Friesland zonder eigen geld huis kopen

Hypotheek Friesland zonder eigen geld huis kopen

Hypotheekkosten meefinancieren in Friesland

Heeft u in Friesland een leuk huis gezien? U bent bij een hypotheekketen, bank of tussenpersoon geweest en geschrokken van een slordige € 10.000,- wat u aan eigen geld mee moet nemen? Lex Wonen werkt anders zodat u geen eigen geld nodig heeft.

Waarom kunnen wij u helpen aan een woning zonder eigen geld

Lex Wonen is erkend aankoopbemiddelaar. Dat betekend dat wij kennis hebben van woningwaarde en hypotheek. Banken en tussenpersonen hebben kennis van hypotheken echter niet van de woningmarkt. Als erkend aankoopbemiddelaar weten wij de waarde van een woning.

Als u een woning koopt onder de marktwaarde dan heeft u geen of minder eigen geld nodig. Let op! De vraagprijs is niet de marktwaarde van een woning

Huis kopen onder marktwaarde dan minder eigen geld nodig

In Friesland is de woningmarkt gelukkig nog niet in vuur en vlam zoals in het westen. U heeft hier nog alle tijd om er een paar dagen over na te denken en om eventueel een bouwkundige keuring uit te voeren. U kan ook de hypotheekkosten meefinancieren in de hypotheek in Friesland via Lex Wonen. Bel ons gerust als u vragen heeft.

Huis kopen in Friesland met een hypotheek zonder spaargeld

U mailt ons het adres van uw droomwoning en wij gaan het kadaster in om onderzoek te plegen naar gelijkwaardige woningen en de verkoopprijzen. U hoort bijna gelijk de uitslag per mail zodat u snel op zoek kan gaan naar uw droomhuis in Friesland.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button