Menu

Hypotheek hoe

Hypotheek hoe en waar?

Hypotheek hoe en waar?

Hoe kan ik het beste een hypotheek regelen voor mijn droomwoning? Waar financieren , bij welke bank? Wat kan ik het beste doen als ik een huis gevonden heb. Bereken eerst voor hoeveel u kan lenen en vraag de woningwaarde op. Begeleiding in heel Nederland tot aan de notaris.

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheek, hoe doen we dat?

We gaan pas naar de hypotheek kijken als u weet waar u wil kopen en wat u wil kopen.  Hoe komt een hypotheek er uit te zien? Wilt u verbouwen? Waar kan u tegenaan lopen met het financieren van het huis?

  • U wil verbouwen
  • Spaargeld nodig voor de hypotheekkosten
  • U moet hoger bod bieden omdat de woning anders naar een ander gaat
  • Wat is eigenlijk de waarde van die woning
  • Wat staat er bij u in de bkr, ga naar bkr.nl en vraag gratis op.

Waar hypotheek afsluiten?

Passende hypotheek en laagste rente

Passende hypotheek en laagste rente

U wil graag verbouwen maar u heeft te weinig eigen geld? Het is mogelijk om zonder eigen geld een woning te kopen. Er zijn banken die dit doen maar de aankoop is dan belangrijk.

Overbieden huis

U moet een hoger bod uitbrengen dan de vraagprijs. Lex Wonen kan u goed helpen zodat u het overboden bedrag niet helemaal zelf hoeft te betalen. U moet de waarde van de woning weten anders gaat het niet goed.

Mijn bkr opvragen

Is het duidelijk wat elke aanvrager aan leningen, kredieten en studiefinancieringen heeft? Dan kunnen wij exact bepalen waar u uw hypotheek het beste kan aanvragen. Waar u een huis koopt en hoeveel geld u er voor betaald is leidend, niet de hypotheekrente. Kijk ook even op onze homepage wat LexWonen doet.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button