Menu

Hypotheek hoger opgeleiden met arbeidsmarktscan

U bent hoger opgeleid maar u kan geen hypotheek krijgen omdat u geen vaste baan heeft? LexWonen introduceert een hypotheek voor hoger opgeleiden  door middel van een arbeidsmarktscan.

Hypotheek hoger opgeleiden met arbeidsmarktscan

Hypotheek hoger opgeleiden met arbeidsmarktscan

Hoger opgeleid geen vaste baan en toch hypotheek met arbeidsmarktscan

Arbeidsmarktscan is een ideale oplossing als u een huis wil kopen met een passende hypotheek. Bent u hoger opgeleid en heeft u uw diploma’s via DUO ontvangen? LexWonen helpt u door het proces heen van:

  • Aankoop woning en de onderhandelingen
  • Koopakte
  • Hypotheek

Alles op basis van no cure no pay. De arbeidsmarktscan is ontworpen door o.a. banken. Een hypotheek op basis van uw opleiding en mogelijke salaris in de toekomst. Een hypotheek met NHG is zelfs mogelijk. Er worden wel kosten berekend voor deze scan.

Hoger opgeleid ga naar arbeidsmarktscan

Geen vaste baan wel hoger opgeleid?

Geen vaste baan wel hoger opgeleid?

Ga naar de arbeidsmarktscan en bereken wat er voor u mogelijk is aan hypotheek. Kijk ook even op de thuispagina van LexWonen wie wij zijn en wat wij doen.

Hoger opgeleiden hebben minder hypotheekproblemen

Een hypotheek voor hoger opgeleiden is interessant voor een geldverstrekker omdat bij deze groep klanten zelden betalingsmoeilijkheden voorkomen. Met de arbeidsmarktscan wordt er een passende hypotheektoets gedaan zodat u toch een woning kan kopen.

De arbeidsmarktscan houdt rekening met het toekomstperspectief van de klant, het inkomen dus wat op termijn haalbaar is.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button