Menu

Hypotheek maximaal 100% marktwaarde

U kan nog steeds een hypotheek krijgen zonder eigen geld als u maar onder de marktwaarde aankoopt. Bereken eerst snel hoeveel dat dan is.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Velden met een * verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Huis kopen zonder eigen geld’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek maximaal 100% marktwaarde
Hypotheek maximaal 100% marktwaarde

Kopen onder marktwaarde bespaart eigen geld

Via de meeste banken en maatschappijen krijg je gewoon de koopsom als hypotheek. Koop je voor € 250.000 een woning dan is dat ook de hypotheek. Hoewel de wetgever anders oordeelt zijn banken zelf de baas hoeveel geld ze uitlenen.

Wetgever zegt 100% marktwaarde max hypotheek

De wetgever zegt dat uw hypotheek echter nooit meer mag zijn dan 100% van de marktwaarde. Dat is wel even wat anders.

Voorbeeld van kopen onder marktwaarde

U ziet een huis te koop staan voor € 250.000,-. in Heerlen. Wij schatten de marktwaarde van de woning in op € 255.000,-. Na kadastraal onderzoek van ons is dat gebleken.

Stel nu dat wij u helpen met de aankoop van de woning. U koopt het huis voor € 245.000,-. Het verschil tussen de marktwaarde en het bedrag waar u het huis voor heeft gekocht heeft u minder nodig aan eigen geld.

Dus: € 255.000(is 100% marktwaarde) minus de aankoopbedrag van € 245.000 bedraagt € 10.000,-. U heeft dus € 10.000,- over om alle kosten mee te financieren.

Hypotheekadviseur-Aankoopmakelaar

Als hypotheekadviseur en aankoopbemiddelaar kunnen wij u goed helpen waar banken, adviseurs en hypotheekketens u niet kunnen helpen. Wij hebben de opleiding erkend aankoopmakelaar gevolgd waardoor er voor klanten veel bespaard kan worden op eigen geld.

 

Maximale hypotheek 100% marktwaarde

Omdat wij u kunnen helpen met kadastraal onderzoek van uw droomwoning weet u vaak vooraf al hoeveel eigen geld u nodig heeft. Wij weten de marktwaarde al voordat u zelf het huis heeft gezien. Kijk ook even op de website van de overheid over de marktwaarde.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button