Menu

Hypotheek met 4 personen

Met 4 personen 1 hypotheek zodat u in een riant huis kan wonen✅

 • Bereken hypotheek en ontvang direct online gratis waardebepaling aan te kopen huis,


  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct antwoord op de online berekening voor hypotheek met 4 kopers.

Hypotheek met 4 personen

Hypotheek met 4 personen


Hypotheek met 4 aanvragers

Een hypotheek met 3 of 4 aanvragers is een uitkomst om toch in een fatsoenlijke eigen woning te wonen. Door de super lage hypotheekrentes betaalbaar wonen. U heeft keuze uit veel huizen omdat uw range groter wordt.

Profiteer ook van de gratis waardebepaling van uw aan te kopen huis. Doordat wij kadastraal onderzoek plegen hoort u alles over de woning en woningen in de buurt. In werkelijkheid kunnen de marktwaardes afwijken afhankelijk van de situatie en de kwaliteit van de woning.

Hypotheek met 3 of 4 personen

Een hypotheek met 4 personen heeft de volgende voordelen:

Hypotheek met 3 of 4 personen
Hypotheek met 3 of 4 personen
 • Kosten met allen delen
 • Ruimer wonen
 • Werkzaamheden delen

Hypotheek met 3 of 4 personen maak afspraken

Maak vooraf goede afspraken als u met 3 of 4 man een huis koopt. U zit voor een langere tijd aan elkaar verbonden. U mag zomaar het huis niet verlaten of een ander persoon op uw plek zetten. Als iemand het huis verlaat dan vervalt de hypotheekrenteaftrek. U mag er van de bank alleen uit als u een plaatsvervanger heeft voor de hypotheek.

Maak duidelijke afspraken en ga altijd naar de notaris om alles goed te regelen.

Verplichtingen als u met 3 of 4 personen koopt

 • Allen onder één dak wonen
 • Allen tekenen de hypotheekakte
 • Allemaal voor 100% aansprakelijk betaling hypotheek
 • Allen zijn eigenaar
 • Iedereen ingeschreven op het zelfde adres

Een hypotheek op basis van 3 of 4  inkomens betekent dat u allen dus 100% eigenaar en schuldenaar bent. U kan niet zomaar een huis verlaten. Net zoals in een huwelijk zijn er verplichtingen. U kan samen besluiten om voor 12 jaar te kopen en dan te verkopen.

Bij het verlaten van de woning is de hypotheek niet meer aftrekbaar. Als u met 3 of 4 personen een huis koopt dan heeft u verantwoordelijkheden naar elkaar toe. Uiteraard kan u afspreken dat u samen minimaal samen 10 jaar koopt en daarna de boel verkopen. Het zijn maar ideeën.

Huis kopen met meerdere inkomens

Kan u zelf niet kopen en u wilt u dus toch een huis kopen dan kan dat uitsluitend met een hypotheek met meerdere inkomens. Denk dus aan gelijkgestemden binnen de familie voor een hypotheek, kennissen of vrienden. Een hypotheek met meerdere personen is een oplossing om toch een huis te kunnen kopen.

Wat verteld de BKR over uw situatie

Voordat u op zoek gaat naar en huis moet u weten hoeveel u kan lenen. Wij kunnen dat pas zeggen wanneer wij de BKR gegevens van u hebben ontvangen. Alles wat in de BKR staat gaat af van uw maximale hypotheek.

Elke € 1000,- aan vermelde leningen krijgt u 4,5 keer minder aan hypotheek.

Even een voorbeeld. Regelmatig hebben klanten een mobiel abonnement, een roodstand mogelijkheid( heb het nog niet eens over rood staan maar de mogelijkheid) en een kleine financiering via een bank of postorder krediet.

Hierdoor kan het zijn dat u € 24000,- minder aan hypotheek krijgt. Uiteraard mogen er geen achterstallige betalingen in staan.

Geen eigen geld voor de hypotheek

Als u een huis wil kopen met 4 personen en u heeft desondanks te weinig eigen geld. Vraag ons naar de mogelijkheden om een huis te kopen zonder eigen geld.

Info over huis kopen met 3 of 4 personen

Bel ons gerust als u meer info wenst over een hypotheek met 3 of 4 aanvragers. Heeft u nog nooit een eigen woning gehad en kiest u er toch voor om alleen of met een vriendin een huis te kopen maak dan ook eens vrijblijvend een berekening voor een starterslening. Hierdoor kan u wel 20% extra hypotheek krijgen.

Update 23 april 2019