Menu

Hypotheek met anderen

Hypotheek met anderen

Hypotheek met anderen

Een hypotheek met anderen dan je zou verwachten kan tot 4 personen . Met anderen een huis kopen dan je vrouw, vriendin, man of vriend. Geweldig huis gezien welke je niet alleen kan kopen. Een hypotheek met anderen zal je leven veranderen. Bereken hoeveel hypotheek u kan krijgen met 4 andere mensen dan normaal gesproken. Ander huis kan dan voor u mogelijk zijn.

Bereken hypotheek en marktwaarde van aan te kopen woning (1)

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken hypotheek en ontvang direct online gratis waardebepaling aan te kopen huis,


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belangrijk als u met anderen een huis koopt

Met anderen een huis kopen

Met anderen een huis kopen

Koopt u met andere mensen dan iedereen zou verwachten een huis dan is het belangrijk dat zaken ook goed worden omschreven bij de notaris. Erfgenamen hebben recht op een deel van de overwaarde indien iemand anders van de mede-eigenaren komt te overlijden.

Wie wordt verstaan onder andere mensen

Gebruikelijke hypotheek is dit niet, het is anders dan een huis kopen met je eigen partner. Omdat de huizenmarkt zo op slot is kan u makkelijker kopen als u een hypotheek neemt met :

Hypotheek met broer of zus is dagelijkse kost

Hypotheek met broer of zus is dagelijkse kost

 

Weinig concurrentie op de huizenmarkt als u in een ander segment zoekt dan dat de meeste mensen zoeken. Omdat u met meer andere mensen een huis koopt is er veel meer hypotheek mogelijk. Om optimaal te kunnen profiteren van een hoge hypotheek is het belangrijk dat het verschil tussen het hoogste en laagste inkomen niet al te groot is.

Hoe groot dat verschil mag zijn om maximaal te kunnen lenen is weer afhankelijk van de woningwaarde. LexWonen hecht er veel waarde aan dat een hypotheek met andere mensen ten aller tijde betaalbaar blijft in veel situaties.

Hypotheek met anderen betekent samen delen

Als u samen met anderen een hypotheek neemt dan bent u samen verantwoordelijk voor het eigen geld voor de kosten koper. Weet u dat LexWonen u kan helpen met een hypotheek met minder eigen geld?

Huizen zijn snel verkocht wat nu?

Goed plan van aankoop met anderen

Goed plan van aankoop met anderen

LexWonen is tevens erkend aankoopbemiddelaar, dat betekent dat wij u met het gehele project van aankoop tot hypotheek kan helpen. Omdat de huizen snel verkocht worden hebben wij een goed plan van aanpak om te overbieden op een huis.

Wilt u meer weten over ons?

Of wilt u meer weten welke specifieke hypotheken wij regelen waarvoor u nergens terecht kan? Lees onze thuispagina.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button