Menu

Hypotheek met BKR A1 H code

Heeft u een A of A1  met of zonder h (herstelcode)? Wij hebben de geldverstrekker om toch een hypotheek af te sluiten. Heeft u een  A2 code dan is een hypotheek  onmogelijk.

Bereken Hypotheek met BKR A of BKR A 1 (H)

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek met BKR A1 H code

Hypotheek met BKR A1 H code

Hypotheek met A1, huis kopen kan

Ooit  een achterstand opgelopen en staat er een A1 op uw BKR? Los onmiddellijk de lening in en vraag aan de kredietmaatschappij of er dan een H code vermeld wordt. Doen ze dit niet en heeft u een bewijs van betaling? Huis kopen met A1 zonder H kan.

Een hypotheek met herstelde A1 kan

Lex Wonen kan u helpen aan een hypotheek zonder dat u bijzondere kosten maakt. Kijk ook even naar onze werkzaamheden op onze homepage.

Herstelde betalingsachterstand A1 geen probleem

U dacht dat u de komende 5 jaar geen huis kon kopen? Uitsluitend met een A1 codering kan Lex Wonen u helpen aan een hypotheek. Meer dan 50 woningzoekenden gingen u voor. Heeft u ook nog meerdere codes dan is het kansloos.

 

Met welke bkr code kan ik wel een hypotheek krijgen via LexWonen?

U kan met een A of A1H direct een hypotheek krijgen bij de juiste bank. Heeft u echter een A1 of A2 code dan zijn er mogelijkheden. Onder voorwaarden is het mogelijk om toch een hypotheek te krijgen. Lexwonen en of een advocaat helpen u verder. Nieuwe zienswijze door de hoge raad vastgesteld in dec. 2021. U kan een hypotheek krijgen als de inbreuk van uw belangen onevenredig zijn m.b.t. uw doel. Lexwonen kent de klappen van de zweep en helpt u met de bkr en de financiering.

Ik heb een A2 codering en ik wil een woning kopen hoe nu verderūüŹ†?

Als u een A2 of A1 codering heeft lees dan deze pagina en vul daar de gegevens in. U krijgt direct antwoord en daar staat ook vermeld welke stappen we kunnen nemen. U hoort direct over de kansen.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button