Menu

Hypotheek met broer of zus

Een hypotheek met broer of zus zodat eindelijk eerste huis haalbaar is. Als broer en zus zijnde kan je in deze tijd veel meer kopen dan alleen. Bereken voor hoeveel geld je kan kopen en lees daarna snel verder.

Bereken online uw hypotheek als u met broer of zus een huis wil kopen.


  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek met broer of zus

Hypotheek met broer of zus

Hypotheek met broer of zus

Alleen een hypotheek is onmogelijk. Bent u niet getrouwd maar heeft u een zus of een broer? Banken willen u niet helpen, LexWonen helpt u aan een hypotheek met uw broer of zus. U kan zelfs met 3 of 4 broers of zussen kopen zolang het voor iedereen maar de eerste woning betreft.

Koopt u met maximaal 2 personen dan is het geen probleem dat u geen starter bent. Dus stel dat u als broer en zus zijnde beiden ooit een eigen huis heeft gehad dan is dat geen probleem.

Broer zus hypotheek uitkomst op de woningmarkt

Woont u in een druk bevolkt gebied dan zal u zeker € 60.000,-  aan inkomen moeten hebben om een normaal huis te kunnen kopen. Wij hebben klanten uit het gehele land maar de grootste groep komt uit:

Almere, Lelystad, Purmerend, Leiden, Eindhoven, Enschede, Utrecht en Enschede. Hier kan je als alleenstaande geen normaal huis kopen.

Huren onbetaalbaar

UW HUUR IS BIJNA NIET MEER TE BETALEN, huren is meestal duurder dan kopen. Riant wonen als u samen met uw zus of broer een hypotheek afsluit. Een oplossing die wij dagelijks regelen.

Eigen geld belangrijk in het westen

Heeft u samen met uw broer of zus een huis gezien en benieuwd naar een hypotheek? Zorg wel voor zoveel mogelijk spaargeld. Om te kunnen kopen moet u vaak boven de marktwaarde bieden.

LexWonen is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. Wij helpen u met aankoop en hypotheek broer zus.

Soms is het mogelijk om met minder eigen geld een huis te kopen.

Voorbeeld van Paula en Steffie uit Purmerend

Beide zussen betaalden € 890,- en € 1450,- aan huur in Utrecht. Paula had een appartement en Steffie een kleine oude woning. Gezamenlijk hebben ze via ons een riant huis gekocht, netto maandlast € 968,-.

De zusjes hadden beiden voldoende privacy en zijn samen goedkoper uit. Kwaliteit van wonen ging dik vooruit door de riante woning.

Enkele voorwaarden van broer zus hypotheek

Jullie dienen beiden onder 1 dak te wonen en ingeschreven zijn op dat adres. Niemand mag zo maar de woning verlaten. Allen zijn 100% eigenaar en schuldenaar. Ga altijd naar de notaris voor advies i.v.m. de broer zus hypotheek. Laat een overeenkomst maken, de notaris weet exact waar het over gaat.

Meer hypotheek als broer en zus

U weet nu dat u als broer en zus zijnde veel meer kan lenen, wilt u nog meer info lees dan ook even deze blog…