Menu

Hypotheek op 1 inkomen

Hypotheek op 1 inkomen

Hypotheek op 1 inkomen

U wilt alleen een huis kopen omdat u geen partner heeft. Wellicht heeft u wel een partner en wilt u toch de hypotheek op 1 inkomen afsluiten. Een hypotheek met 1 aanvrager is erg lastig. U zal in deze tijd meer dan ‚ā¨ 100.000,- spaargeld nodig hebben om op 1 inkomen een huis te kunnen kopen. Maar wij hebben wel een oplossing.

Hypotheek op 4 inkomens in plaats van op 1

Nu hoor ik u denken. Ik zoek een hypotheek op mijn eigen naam en ik wil niet met een partner een hypotheek. Reeds honderden keren vertellen klanten tegen lexwonen dat ze liever alleen een hypotheek willen. En toch stappen steeds vaker meerdere mensen in 1 huis. Samen met ouders een huis kopen of samen met vrienden tot 4 personen gebeurd vaker.

Alleen een hypotheek of hypotheek met 4 inkomens dat is nog al een verschil. En toch gaan wekelijks grote groepen samen in 1 hypotheek door meerdere inkomens.

Bereken wat jullie kunnen lenen. Let op jullie dienen wel met zijn allen onder 1 dak te wonen als je met vieren koopt.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Huis kopen op 1 inkomen

Huis kopen op 1 inkomen

 

 

Ik heb gelezen dat jullie op 4 inkomens een hypotheek regelen omdat op 1 inkomen niet lukt, zijn er dan ook 4 eigenaren?

Koop je met 4 inkomens dan is iedereen eigenaar van de woning. Iedereen staat dan ook in de koopakte vermeld en iedereen dient ingeschreven te staan op dat adres. Uiteraard alle vier onder een dak wonen. Bij het verlaten van de woning dient het huis meestal verkocht te worden.

Wij willen met 4 inkomens een woning kopen waar moeten wij aan denken en hou nu verder om dit te realiseren?

Lees deze pagina, leestijd 2 minuten. Vul de inkomens in en vraag de berekening aan. In die tussentijd gaat iedereen op bkr.nl inloggen en haalt zijn of haar kredietverleden/heden op. U gaat vervolgens op zoek naar uw droomhuis als u weet hoeveel u met 4 inkomens kan lenen. Aanleveren van overige documenten wordt besproken. Indien er huizen verkocht dienen te worden dan krijgt u op 1 woning een overbruggingshypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button