Menu

Hypotheek Oss zonder eigen geld

U wil een huis kopen in de regio Oss maar u heeft geen eigen geld voor de hypotheek? Lex Wonen kan u helpen in de regio Oss. Maak eerst de hypotheekberekening voor hoeveel geld u op zoek kan gaan naar een woning zonder dat u spaargeld nodig heeft.

Bereken online voor hoeveel geld je een huis kan kopen zonder eigen geld.

  • Velden met een * verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek Oss zonder eigen geld

Hypotheek Oss zonder eigen geld

Hoe kan ik een hypotheek krijgen in de regio Oss zonder eigen geld?

Heeft u voldoende inkomen voor de hypotheek maar te weinig eigen geld? Lex Wonen kan u in de regio Oss helpen aan een hypotheek met minder eigen geld. Door uw droomhuis aan te kopen onder de marktwaarde heeft u minder of geen eigen geld nodig in Oss. Lex Wonen is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. In Oss, Geffen, Heesch, Rosmalen en Vlijmen kunnen wij u vaak helpen aan een hypotheek zonder eigen geld. De woningprijzen zijn daar in 2020 nog te doen.

Waarom kan ik niet via de bank een hypotheek zonder eigen geld krijgen?

Uw eigen bank heeft maar 1 hypotheek, Lex Wonen heeft directe of indirecte aanstellingen bij alle banken, hoofdzakelijk de GROTE DRIE banken. Uw huisbank verteld u niets over de waarde van de woning, hoe groot die bank ook is,  en dat is het belangrijkste als u in Oss een hypotheek wil zonder eigen geld. Het is ook niet de taak van die banken. Maar wilt u geen eigen geld in de hypotheek in de regio van Oss dan heeft u zeker een indicatie van de woningwaarde nodig.

Eigen bank verteld niets over woningwaarde

Eigen bank verteld niets over woningwaarde

Lex Wonen regelt aankoop en hypotheek zonder eigen geld in regio Oss

Hoe regelen wij een hypotheek zonder eigen geld in Oss⭐? Werkgeversverklaring en BKR opgave hebben wij nodig. Wij gaan uw maximale hypotheek berekenen en onderzoeken de waarde van uw droomhuis in de regio van Oss.

Omdat wij na onderzoek de marktwaarde weten kan u uw droomhuis kopen zonder eigen geld in de hypotheek. Het belangrijkste is het bod dat u uitbrengt aan de makelaar met de ontbindende voorwaarden. Een van die ontbindende voorwaarden is namelijk een bedrag aan financiering inclusief de kosten koper.

Hypotheekkosten meefinancieren in Oss, Rosmalen, Zaltbommel

Hypotheekkosten meefinancieren in Oss, Rosmalen, Zaltbommel