Menu

Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten ⭐zodat u de laagste hypotheekrente heeft met de laagste hypotheeklasten⭐. Huizenbezitters gaan vaak oversluiten omdat:

  • dure lening willen verwerken in de hypotheek
  • ze overwaarde willen opnemen voor andere zaken
  • tweede huis willen kopen

Oversluiten van een hypotheek gaat meestal niet alleen om de lagere maandlast maar meestal om meerdere redenen. Weet jij wel hoeveel overwaarde je hebt opgebouwd waardoor je deze makkelijk kan opnemen voor andere zaken? Eerlijk verdiend geld.

Hypotheek oversluiten? Nog nooit was de rente zo laag. Bereken uw nieuwe maandlast en bespaar honderden euro's.

  • Hidden
  • Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

Het oversluiten van de hypotheek heeft alleen zin als u er zelf beter op wordt. Hypotheek oversluiten kost geld maar het is de bedoeling dat uw maandlasten direct omlaag gaan en dat u de kosten er snel uit haalt. Uiteraard is het ook belangrijk dat jij je wensen kan realiseren. Alles tegen elkaar afwegen en beslis of je de hypotheek wil oversluiten.

Oversluiten hypotheek berekenen

Het oversluiten van een hypotheek kost u ook geld. U zal een boeterente moeten betalen. Er zijn mogelijkheden om deze boete mee te financieren in de hypotheek. Uw persoonlijke situatie zal de doorslag geven. Heeft u overwaarde op het huis dan maakt een hypotheek oversluiten weer wat makkelijker.

Laagste Hypotheekrente door oversluiten

Lex Wonen helpt klanten wekelijks aan lagere hypotheeklasten voor een langere periode. Weet u dat de maandelijkse lasten tussen een 10 jaars rentevast periode en een 20 rentevast periode nauwelijks schelen. Weet u ook dat een rentevast periode van 30 jaar bij sommige banken goedkoper is dan een rentevast periode van 15 jaar.

Verbouwen voordat u gaat oversluiten

Denk goed na of u nog wil gaan verbouwen. Lex Wonen weet uit ervaring dat klanten na het oversluiten van de hypotheek binnen 2 jaar willen gaan verbouwen. Het is natuurlijk zonde van het extra geld dat u dan moet uitgeven.

Nu hypotheek oversluiten

Bereken of hypotheek oversluiten zin heeft

Bereken of hypotheek oversluiten zin heeft

Bereken nu of oversluiten van de lening zin heeft. Heeft het geen zin dan heeft u het in ieder geval gecontroleerd. Kijk ook op de homepage van Lex Wonen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Inkopen in huis van ouders

Lees meer
Call Now Button