Menu

Hypotheek plan voor starters

U vindt hier een kant en klaar hypotheek plan voor starters die op zoek zijn naar hun eerste eigen huis. Een stappenplan die succesvol is om een hypotheek aan te vragen. De volgende onderdelen worden behandeld.

  • Hoeveel hypotheek kan ik als starter krijgen
  • Hoeveel eigen geld heb ik als starter nodig in de hypotheek
  • Wat staat er in de BKR
  • Waar moet ik als starter rekening mee houden?
Hypotheek plan voor starters met minder eigen geld

Hypotheek plan voor starters met minder eigen geld

Stappenplan voor starters op de woningmarkt

Maximale hypotheek voor de starter

U moet eerst weten hoeveel u als starter aan hypotheek kan krijgen, rekening houdend met uw BKR. Uw betalingsverplichtingen ruïneren meestal de droom van startende huizenkopers. U kan gratis de BKR raadplegen. De BKR is een onderdeel van het stappenplan om een hypotheek te krijgen.

Hypotheek plan en eigen geld

Stappenplan voor starters op de huizenmarkt

Stappenplan voor starters op de huizenmarkt

Starters die een huis kopen moeten rekening houden met het eigen geld i.v.m. de kosten koper. Lex Wonen kan voor starters een hypotheek plan maken zodat ze minder eigen geld nodig hebben.

Bereken online voor hoeveel geld je een huis kan kopen zonder eigen geld.

  • Velden met een * verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bouwkundige keuring onderdeel hypotheek plan

In een hypotheekplan voor starters zit ook altijd een bouwkundige keuring. U heeft al veel spaargeld nodig omdat u als starter de kosten koper zelf moet betalen. Onverwachte kosten kan u zich meestal niet permitteren. Laat altijd een bouwkundige keuring uitvoeren.

Starters kopen met familie

Het gebeurd steeds vaker dat starters kopen met broer of zus. Alleen is het als beginnende huizenkoper niet op te brengen. Banken willen geen hypotheek met familieleden. Lex Wonen regelt dagelijks hypotheken met familieleden zoals broer en zus of met ouders.

Een hypotheek plan voor starters aanvragen

Bent u starter op de hypotheekmarkt? Op zoek naar een eigen woning en wilt u graag minder eigen geld in de hypotheek? Wilt u hulp met de aankoop, hypotheek en de koopakte? Vraag bij Lex Wonen naar het hypotheek plan voor starters.