Menu

Hypotheek voor starters is onmogelijk

Hypotheek voor starters is onmogelijk

Hypotheek voor starters is onmogelijk

Een hypotheek voor starters is onmogelijk zal u denken? WIJ HEBBEN DE OPLOSSING voor een moderne hypotheek voor starters op de woningmarkt.

Lees hieronder de problematiek en oplossing om toch een huis te kunnen kopen in deze hectische tijd.

Oplossing hypotheek voor starters

Als in uw regio de woningprijzen torenhoog zijn dan is dat lastig. Huurwoningen zijn er niet en misschien staat u al 10 jaar ingeschreven? Schaarste op de woningmarkt neemt alleen maar toe in 2023 en 2024. Ook na 2025 is de verwachting dat een hypotheek voor starters lastig zal zijn. Sinds augustus 2022 is een startersfinanciering voor eerste woning handig.

Hypotheek met meerdere personen

De oplossing is om samen met kennissen, vrienden of met familie een hypotheek af te sluiten. Lex Wonen kan dit regelen tot maximaal 4 kopers. Met name in het westen en midden van het land is dit een mooie oplossing voor ruim wonen voor starters. Misschien betaald u € 300 tot € 400,- p.p. aan hypotheekkosten, riant wonen. Maak berekening u ontvangt direct antwoord. Lees ook verder naar onze oplossing van onze klanten.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Modaal of boven modaal, kopen lukt niet

Zelfs met een redelijk modaal inkomen kan u niet alleen kopen. Zie hieronder een voorbeeld van een klant van ons.

Moeder Irene 59 jaar, geen inkomen. Vader Gerit 62 jaar, inkomen € 37.550,-. Dochter Lisa, inkomen € 42.000,- per jaar. De ouders van Gerrit kunnen een huis kopen van maximaal € 164.600,- k.k. Als dochter Lisa een hypotheek wil dan kan zei tot € 184.121,-k.k. zoeken op Funda.

Gezamenlijk € 424.212 k.k hypotheek mogelijk

Huis kopen starters is mogelijk

Huis kopen starters is mogelijk

Hoezo is een hypotheek voor starters onmogelijk? Een huis van € 200.000,= is er niet in het midden en westen van het land. Gaat u richting Leiden, Amsterdam of Utrecht dan kan u voor dat geld niet eens een appartement kopen.

U kan samen meer kopen omdat u samen meer verdiend dan de berekende kosten door het NIBUD. Het maakt niet uit of u wel of geen familie bent of vrienden, alle stromingen zijn welkom om een huis te kopen.

Het gezin hebben wij geholpen aan een huis van € 395.700,-.

Hypotheek voor starters die samen kopen

Samen een huis kopen betekend samen in één huis wonen en zijn ingeschreven op dat adres. Samen altijd verantwoordelijk voor de hypotheekbetalingen. Voordat u een woning koopt moet u wel weten wat de waarde van die woning is.

Een Funda vraagprijs is geen marktwaarde. Lex Wonen is tevens erkend aankoopmakelaar en helpt u met de waardebepaling. Maak snel de berekening hoeveel hypotheek u kan krijgen.

Wilt u meer weten over Lex Wonen ga dan naar de homepage.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button