Menu

Hypotheek voor uitzendkracht mogelijk

Hypotheek voor uitzendkracht mogelijk door perspectiefverklaring. Makkelijker huis kopen ook met een uitzendbeding. Kijk snel naar een huis zonder eigen geld als uitzendkracht.

Hypotheek voor flexwerker. Geen vaste baan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw maximale hypotheek . Geen vaste baan of intentieverklaring dan de jaaropgaven invullen.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheek voor uitzendkracht mogelijk

Hypotheek voor uitzendkracht mogelijk

Hypotheek voor uitzendkracht mogelijk dus snel een hypotheek

Tot voor kort kon je alleen een hypotheek ontvangen als je in fase 3 werkte volgens je arbeidscontract en dan met een intentieverklaring. Of je zat in fase 4 en had vast dienstverband. Dit alles is nu van de baan. De banken willen nog steeds een werkgeversverklaring waar uw einddatum contract op vermeld staat. Nu kan dit aangevuld worden met een perspectiefverklaring zodat hypotheek mogelijk maakt.

Overige voorwaarden

Inhoudelijk kan ik er nog niet veel over vertellen omdat dit vandaag is ingegaan. Wel kijkt de bank wat strenger naar je betalingsverplichtingen. Stel er staat een lening die qua aankoop woning er naast kan blijven lopen dan kan het zijn dat uw hypotheek niet geaccepteerd wordt.

Hypotheek uitzendkracht zonder eigen geld mogelijk

Nu u als uitzendkracht met zo’n perspectiefverklaring toch een hypotheek kan krijgen lukt dat in veel plaatsen ook voor u. U kan huis kopen zonder eigen middelen als uitzendkracht. Een hypotheek dus waar u geen of weinig spaargeld in hoeft te stoppen. Dit is ook even afhankelijk van de waarde van de woning.

Maximale hypotheek met perspectiefverklaring nog onduidelijk

Helaas weten wij nog niet exact de hoogte van uw maximale hypotheek voor uitzendkrachten met zo’n verklaring. Indien bekend zullen wij dat zeker plaatsen. Nu hypotheek voor uitzendkracht mogelijk is bel ons snel.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button