Menu

Hypotheek vader en zoon

Hypotheek vader en zoon, samen met je vader een huis kopen zodat je riant kan wonen.

Bereken hypotheek en maandlasten bij opgegeven woning

  • Hidden
  • Vul inkomen(s) in en adres aan te kopen woning. U ontvangt direct de marktwaarde en de maandlasten bruto.


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek vader en zoon

Hypotheek vader en zoon

Ruimer wonen⭐en meer woongenot⭐DOOR MEER INKOMEN VAN VADER EN ZOON SAMEN. Lagere lasten⭐. Verdelen van de maandlasten⭐. Een hypotheek vader en zoon kunnen wij snel regelen.

 

Hypotheek vader en zoon regelen wij

Tussenpersonen, hypotheekketens en banken gaan u geen vader en zoon hypotheek adviseren.  Onze kennis van de financiële markt en van de woningmarkt zorgen voor een goed resultaat. Vader en zoon samen onder een dak wonen met een hypotheek kunnen wij voor u regelen. U mag ons ook  bellen voor info.

Hypotheek vader met zoon binnen 24 uur

Een hypotheek met vader kunnen wij binnen 24 uur regelen wanneer:

  • De gevraagde documenten snel geleverd worden.
  • De documenten compleet en correct geleverd worden.
  • Indien de documenten geen aanleiding geven tot vragen.
  • Kan uitsluitend indien niemand ooit een eigen woning met een hypotheek heeft gehad

Eigenlijk ook logisch. Stel dat u € 12.000 eigen geld nodig heeft voor de hypotheek en uw beider inkomen is mager? Al is het een hypotheek vader en zoon, ze willen dan graag even zien hoe lang u daar over gedaan hebt. Crimineel geld en witwaspraktijken komen zo aan het licht.

Normaal gesproken bij inleg van paar duizend euro doen de meeste banken niet moeilijk. Hypotrust is over het algemeen lastig met eigen geld aantonen. Ik praat nu uit eigen ervaring en uit eigen naam.

Wonen versus huren

Woont u nu in een huurwoning waar de prijzen jaarlijks van omhoog vliegen? Met huren gooi je het geld rechtstreeks in de prullenbak. Met een eigen huis bouw je kapitaal op zonder dat je het merkt. Door de lage rente is een hypotheek vader en zoon  zeer aantrekkelijk.  Voor een hypotheek met familie kan je ons ook bellen van ma. tot za. van 05.30 uur tot 21.00 uur.

Hypotheek met vader is ruimer wonen

Met twee inkomens is het makkelijker om een groot huis te kopen. Wellicht ga je samen met je vader een huis kopen met de bedoeling om de woning later over te nemen. Bespreek vooraf alles met elkaar zodat er geen verwarring of discussies ontstaan achteraf.

Let op, indien een ouder komt te overlijden en er is overwaarde dan hebben erfgenamen recht op hun aandeel.  Het erfrecht gaat dan gelden. Het is belangrijk dat bij u alles bekend is.

Hypotheek vader en zoon alleen via ons

Een hypotheek vader en zoon is schitterend als je alles van elkaar weet. Als je zelf naar een bank gaat sta je zo weer buiten. Er is bijna geen bank die zich wil branden aan een hypotheek vader en zoon. Het hypotheekadvies voor een vader en zoon hypotheek is compleet anders dan een stelletje die gaat samenwonen.

Samen met vader een huis kopen kan niet worden gedekt met een samenlevingsovereenkomst. Ook bij eventueel overlijden van één van de twee kopers moet zowel de hypotheek van vader als de hypotheek van zoon gewoon betaalbaar blijven.

Een betaalbare hypotheek voor vader en zoon, rekening houdend met het erfrecht.

Hypotheek vader en zoon en eerder overlijden

Het is wel belangrijk dat er rekening wordt gehouden met eventueel te betalen erf belasting als vader overlijdt. Ook zal er een zak met geld op tafel moeten komen indien in een hypotheek vader en zoon de vader komt te overlijden. De gebruikelijke overlijdensrisicoverzekering zal uiteraard aanwezig zijn. Ook op het leven van de zoon zal een risicoverzekering gesloten moeten worden zodat vader de hypotheeklasten zowel vóór als op pensioendatum nog kan betalen! Gebeurd dit niet dan zal de woning verkocht moeten worden.

Een bezoek aan de notaris zal ook moeten plaatsvinden. Het is belangrijk dat er een testament wordt gemaakt waar een legaat in zit met een koopoptie. De helft van de waarde van de woning minus de hypotheek komt in de nalatenschap. Andere familieleden hebben tevens het recht op die woning. Een koopoptie verklaard dat de mede eigenaar het eerste recht van koop heeft.

 Maximaal aantal personen in een woninghypotheek

Let op! U mag uitsluitend met twee families 1 huis kopen als niemand in het verleden (na 2001) een hypotheek heeft gehad. Dat komt door de stand van het eigen woning verleden.

 

Onze werkzaamheden bij een hypotheek vader en zoon

Ziet u een koophuis naar u zin ? Geef ons de adresgegevens door. U hoort van ons de laatste verkoopprijzen van deze woning en van huizen in de regio. Ook doen wij voor u eventueel de onderhandelingen en helpen u met de koopakte en de ontbindende voorwaarden. Wij zorgen er ook voor dat de taxatie geregeld wordt. Een hypotheek vader en zoon moet van A tot Z goed geregeld zijn.

Altijd een bouwkundige keuring regelen

Koop altijd een huis onder voorbehoud van financiering.  U wil toch graag weten hoe de bouwkundige staat van uw droomhuis is en welke kosten u de komende jaren kan verwachten. U zou de eerste niet zijn die binnen 5 jaar tegen problemen aanloopt.

Voorbehouden in koopakte

Tegenwoordig is het ook handig om een huis te kopen onder voorbehoud van een maximaal bedrag aan eigen geld. Stel dat de bank plotseling meer eigen geld eist om de woning te kunnen kopen dan is het handig dat u een nooduitgang heeft zonder dat u vast zit aan de koopakte. Indien u zaken niet omschrijft kan u daar niet op terug komen. Uiteraard ook voorbehoud financiering, NHG en bouwkundige keuring vermelden. Vraag ons om inhoudelijke informatie.

Voorbeeld van Vader en zoon hypotheek in Lunteren

Thomas en zijn vader Job wilden graag samen een hypotheek nemen op een huis in Lunteren. Beiden woonden in Bleiswijk. Vader Job heeft al pensioen en Thomas werkt in Ede. Thomas kon op zijn eigen inkomen geen huis kopen en vader is alleenstaand en woont gehuurd. Thomas had ons gevonden op internet en wilde meer weten over een hypotheek vader en zoon. Beiden wilden graag in de buurt van de natuur wonen en in de buurt van het werk van Thomas.

Uiteindelijk hebben wij Thomas en zijn vader geholpen met een huis in Lunteren. Job behoud zijn alleenstaande AOW ondanks het gaan samenwonen met zoon. Uitsluitend door samenwonen met 1e graad bloedverwante behoudt je het recht op de hogere alleenstaande AOW.

Verder hebben wij het erfrecht uitgelegd en geregeld via notaris. Bij overlijden vader komt namelijk de helft van de nalatenschap. Thomas heeft nog een broer en zus die beiden gehuwd zijn. Ook geregeld in testament middels een legaat dat indien vader overlijdt dat Thomas een koopoptie heeft. Recht op eerste koop.

Je moet overal aan denken. Stel dat het huis na 15 jaar een overwaarde heeft van € 150.000, Thomas zal een bedrag van ongeveer € 50.000 moeten uitkeren aan de erfgenamen. Dat geld moet er wel zijn. Een vader en zoon hypotheek is meer dan alleen een hypotheek aanvragen. Wij zijn gespecialiseerd in familie hypotheken. Let op, samen met ouders een huis kopen en samen in 1 hypotheek doen wij ook.

Onze documenten

Om met klanten te mogen en kunnen werken dienen ze in het bezit te zijn van onze documenten. Denk aan dienstverleningsdocumenten, dienstenwijzers, algemene voorwaarden etc. Hier onder vindt u in één pdf alle documenten.

DVD 2018 Dienstenwijzer en algemene voorwaarden

Vergunning Hypotheek vader en zoon hypotheek

Er worden strenge eisen gesteld aan het adviseren en bemiddelen in hypotheken. De Afm wil een gelijk speelveld voor alle partijen. Wij onderscheiden ons door de uitbreiding aankoopbemiddeling en hypotheek. Dit is een specifieke opleiding. Hierdoor zijn wij in staat om u te helpen aan een hypotheek met weinig eigen geld in de hypotheek. Zie hieronder onze benodigde vergunningen.

Hypotheek vader met zoon voor meer woongenot

Een hypotheek vader dochter of vader zoon geeft u meer woongenot. Is er te weinig inkomen dan kunnen we zelfs nog (soms)met een starterslening het huis kopen. Een hypotheek met familie is geen probleem voor NHG, wel voor veel banken. Sommige gemeentes stellen geen leeftijdsgrenzen. Vraag ons wat u maximaal kan kopen. Wij begeleiden u ook naar de notaris zodat alles geregeld is met een hypotheek vader en zoon.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button