Menu

Hypotheekadvies prijzen

Voor starters bedragen hypotheekadvies prijzen vanaf € 995,-. Koop jij je eerste eigen huis dan is er geen hypotheekverleden. Dit scheelt veel tijd en bespaart je weer eigen geld. Kosten van Hypotheekadviseur zijn dan laag. Bereken een wat je moet bieden en wat je kan lenen en lees dan meer over ons.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheekadvies prijzen

Hypotheekadvies prijzen

Hypotheekadvies prijzen en voorbeelden

  1. Starters hypotheekadvies € 995,-
  2. Hypotheek 4 personen   € 4.000,- ( afhankelijk situatie)

Koop je alleen of samen het eerste huis dan bedraagt hypotheekadvies prijs € 995,-. Omdat dit de simpelste hypotheek is die in principe weinig tijd kost is de prijs aangepast. Bent u gescheiden en of staan er diverse zaken in de BKR of moeten er eerst randverschijnselen bekeken worden dan is de prijs van het hypotheekadvies hoger. Iedereen zal dit snappen. Moeten wij voor u bemiddelen, dus ook de hypotheek aanvragen dan betaald u nog steeds € 995,- voor het advies en bemiddeling.

Voorafgaand van de hypotheek en of aankoopwerkzaamheden weet u hoeveel u moet betalen. We leggen dit vast in het dienstverleningsdocument. Wilt u later extra werkzaamheden dan betaald u daar ook voor. Lexwonen is de goedkoopste hypotheekadviseur van Nederland met de ingewikkeldste hypotheken tot 4 personen.

Prijzen hypotheekadvies en aankoopadvies

Hypotheekadvies prijzen van Lexwonen.nl zijn logisch opgebouwd. Vaak wordt ons gevraagd waarom wij de goedkoopste hypotheekadviseur zijn met die lage prijzen.

Hoe kunnen die lage hypotheekadvies prijzen?

Als huizenzoeker kan je nooit alleen kopen. Samen met een bank is het ook lastig kopen. Zou u het alleen met Lexwonen moeten doen dan is het nog lastig kopen. Ondanks onze werkzaamheden als hypotheekadviseur, verkoopmakelaar en aankoopmakelaar kunnen wij het niet landelijk alleen rondkrijgen.

Zoals in het hele leven, je moet het samen doen. Lexwonen heeft in heel Nederland taxateurs en makelaars als business partners. Woningprijzen in Utrecht zijn anders dan in Assen. Voor de ene woning kan je beter bij de ene bank terecht dan bij de andere bank. Koopt u een appartement zonder actieve VVE? Nou zoek maar een geldverstrekker. U gaat ze niet vinden. Lexwonen heeft grote geldverstrekkers met een directe aanstelling.

Moeten wij snel een waarde weten dan is dit binnen 15 minuten geregeld. Omdat dit erg veel werk scheelt betaald u weinig aan hypotheekadvies.

Voorbeeld opbouw hypotheekadvies met aankoopadvies

In juli 2023 vroegen Tonia en Gert mij om advies voor een woning in Hengelo (O). Gert had al 6 keer overboden maar nooit raak. Achteraf maar goed ook. Omdat er bedragen in de BKR stonden was kopen onmogelijk. Eerst zaken afgelost, daarna gezocht naar woningen. Via een collega kwam er een woning op de markt. Ons bod zonder voorbehoud van financiering zonder was voldoende. Elke hypotheekaanvraag is anders. Omdat wij samen snel kunnen werken krijgt u hypotheekadvies prijzen die betaalbaar zijn.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button