Menu

Hypotheekadviesprijzen voor hypotheken tot 4 personen

Wat kost hypotheekadvies

Wat kost hypotheekadvies

Wat kost hypotheekadvies voor hypotheken met 2, 3 of 4 personen?

Prijzen hypotheekadvies tot 4 personen

U begrijpt natuurlijk wel dat hypotheekadviesprijzen voor hypotheken tot 4 personen hoger zijn dan een startershypotheek. Exact kunnen wij op voorhand niet vertellen wat het kost. U krijgt richtprijzen van de hypotheekadviesprijzen.

  • Hypotheekadviesprijs 3 personen van ‚ā¨ 3.900,- tot ‚ā¨ 4.500,-.
  • Hypotheekadviesprijs 4 personen van ‚ā¨ 4.500,- tot ‚ā¨ 6.500,-.

Prijzen zijn richtprijzen en afhankelijk huidige situatie.

Hypotheken met 3 of 4 personen regelen wij het liefste¬† als het voor alle partijen de eerste hypotheek betreft. Bel gerust ‚ėéÔłŹ!

Waarom geen exacte adviesprijzen?

De huidige situatie bepaald de uiteindelijke hypotheekadviesprijs van 3 of 4 personen. Stel iedereen heeft iets in de BKR vermeld staan zoals een lening. Alles moet handmatig berekent worden. Er is geen software voor 3 of 4 hypotheekaanvragers.

Soms zijn mensen gescheiden en dienen er weer veel meer documenten op tafel te komen. Het is meer schrijfwerk en veel informatie geven over fiscale zaken en het verschil tussen hypotheekrenteaftrek met 4 kopers en klanten die met 3 personen een hypotheek aangaan.  U weet vooraf hoeveel het hypotheekadvies kost en dit wordt vastgelegd in een dienstverleningsopdracht. Ga terug naar huis kopen samen met ouders.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button