Menu

Hypotheekcheck

Hypotheekcheck

Hypotheekcheck

Doe eerst de hypotheekcheck en ga daarna op zoek naar uw droomhuis. Bereken maximale hypotheek, de netto maandlast en de woningwaarde. Check altijd eerst hoeveel hypotheek u exact kan krijgen.

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doe de hypotheekcheck en weet uw hypotheeklasten

Voordat u op Funda naar een huis gaat kijken moet u eerst weten hoeveel u maximaal per maand uit wil geven. Ook snel even hierboven een berekening maken om uw maximale hypotheek te controleren. Pas dan kan u op zoek gaan naar een huis met passende hypotheek. Lees ook alles over onze goedkope startershypotheek.

Maximale hypotheek afhankelijk van meerdere factoren

Uw maximale lening is afhankelijk van:

Als u een hypotheek check heeft gedaan dan bent u er nog niet. Vraag ons te bemiddelen voor de aankoop van de woning en het regelen van de hypotheek. Uw voordeel is:

Hypotheekcheck is maximale hypotheek minus BKR minus overige kredieten

Door onze BKR Status Toets kunnen wij de indicatie van uw kredietwaardigheid zien. Dus een hypotheekcheck is hypotheek berekenen en BKR Toets uitvoeren. Hierdoor weet u binnen 10 seconden of u en bod kan doen op uw huis.

Hypotheekcheck doen voor bezichtigingen

Stel je voor dat je een leuke woning hebt gezien. Vervolgens ga je aan de slag met bepalen maximale hypotheek. Vervolgens kom je er achter dat het niet lukt. Een klap in het gezicht en teleurstelling. Dit gebeurd in 20% van de gevallen.

Eerst hypotheek check dan onderhandelen

Misschien denkt u wel dat kan niet. Echt waar, 30% van de klanten koopt zelf een woning en heeft ergens een berekening gemaakt. Hypotheek past niet of te weinig eigen geld. Ontbindende voorwaarden zijn vaak al voorbij. Dat is een rampscenario voor iedereen. Hoe komt u nou aan een afwijzing? Alle narigheid komt door het onbegrepen bieden vanaf prijs.

Erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadvies

Doe de hypotheekcheck samen met uw erkend aankoopbemiddelaar. Hij regelt de aankoopbemiddeling van de woning en berekend maximale hypotheek en regelt de hypotheek. Alles onder één dak. Ook zorgt hij dat er een bouwkundige keuring plaatsvindt zodat u weet wat u koopt. Wij gaan soms ook mee met bezichtigingen en regelen taxatierapport. Alle werkzaamheden inclusief hypotheekcheck.

✔ Waarom moet ik een hypotheekcheck doen?

Een hypotheekcheck kijkt of uw huis haalbaar op inkomen en op waarde van uw droomhuis.

✔ Welk risico loop ik als ik geen hypotheekcheck maak en toch een huis ga kopen?

U loopt het risico dat uw hypotheek niet haalbaar is door te weinig inkomen of de taxatiewaarde ligt te laag zodat u veel geld moet meenemen.

✔ Is een hypotheekcheck gratis?

Hypotheekcheck wordt gratis uitgevoerd en geeft u een indicatie, wilt u definitief een bod doen dan helpen wij u met verkrijgen werkelijke waarde, koopakte en hypotheek.

✔ Kan ik niet zelf een berekening maken⭐?

U kan zelf een berekening maken maar het is lastig om de woningwaarde, bkr en andere betalingsverplichtingen te beoordelen. Door de hypotheekcheck weten wij veel behalve de BKR, deze kan u gratis opvragen bij bkr.nl zodat we dit kunnen toevoegen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button