Menu

Hypotheekje of hypotheek

Hypotheekje of hypotheek, wat is het verschil tussen deze twee woninghypotheken en wat kunnen wij voor u betekenen? In iedergeval meer hypotheek en minder eigen geld in de hypotheek.

Stel u heeft ooit een huis gekocht in 2010 voor € 220.000 met een huidige waarde van € 210.000,00 en de lening bedraagt € 260.000. Ik denk dat iedereen begrijpt dat we het hier hebben over een hypotheek en niet een hypotheekje. Bereken eerst uw maximale hypotheek!

Bereken standaard hypotheek

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken eerst hoeveel hypotheek u kan krijgen, lees dan verder.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheekje of hypotheek

Hypotheekje of hypotheek

Hypotheekje

Wij bedoelen met een hypotheekje eigenlijk een geldlening die lager is dan de taxatiewaarde van de woning.

Als voorbeeld: U koopt een huis voor € 200.000. De kosten koper bedragen € 82000,00 en de taxatiewaarde bedraagt € 215.000. Uw woonkrediet bedraagt dan € 208.200 terwijl de woning een taxatiewaarde heeft van € 215.000.

Als de lening lager is dan de waarde van de woning spreken we over een hypotheekje. Eigenlijk kunnen we zeggen dat iedereen wel een hypotheekje wil i.p.v. een hypotheek. In deze situatie hoeft u ook geen eigen geld in het hypotheekje te stoppen. Dat scheelt u dus € 8.200,00 aan eigen geld.

Hoe zorgen wij voor dat hypotheekje

Wij helpen u met de aankoop van de woning omdat wij niet alleen hypotheek regelen maar ook de aankoopbemiddeling van woningen. Wij zorgen voor een mooie aankoopprijs van de woning. Hierdoor slaat u twéé vliegen in één klap.

  • Geen eigen geld benodigd voor de woning
  • Huis goedkoop aangekocht
  • Geen hypotheek maar een hypotheekje

Hypotheekje en onze werkzaamheden

Om een huis te kunnen kopen moet alles van A tot Z goed gaan in de juiste volgorde. Een hypotheekje of hypotheek gaat niet vanzelf.

Wij gaan zelf mee huizen bezichtigen, de marktwaarde bepalen, vervolgens taxatierapport regelen, bouwkundige keuring, aankoopbemiddeling, ontbindende voorwaarden regelen in de koopakte, inspectie woning voor de overdracht bij de notaris.

Als alle werkzaamheden goed zijn verlopen dan heeft u inderdaad een kredietje of een leninkje in de plaats van een Hypotheek. Mail ons of bel ons voor meer info.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button