Menu

Ik verkoop mijn huis

Ik verkoop mijn huis zelf, zelf woning verkopen dat kan u zeker m.b.v. onze mediakrachten Google, Facebook, Funda en regelen starterslening voor de koper. Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten zodat er geen teleurstellingen kunnen zijn mocht u de woning niet verkopen.

Google en overige media

Door jarenlange ervaring met diverse media zoals aankoopbemiddeling, hypotheekadvies en verkoopstrategie en heel hard werken hebben wij een keurige positie bij  Google weten te bemachtigen. Waar u ook woont in Nederland wij zorgen er voor dat u bij de top 16 staat in google van de 190.000 advertenties. Bel ons voor info.

Groot bestand van starters op de woning markt aanwezig

Daar wij veel starters hebben in onze portefeuille die woningen zoeken proberen wij digitaal de match te maken. Starters zijn jongeren die multi media kennis hebben en ook uitsluitend via Google en mobiel op zoek zijn naar een woning. Echt uitsluitend via mobiel (97,5%). Vandaar dat wij onze website 100% mobielvriendelijk te bereiken zijn.

Lage kosten

U betaald € 395,00 dan zorgen wij er voor dat uw woning 100% aandacht krijgt onder de huizenzoekers. Mocht de verkoop moeilijk gaan dan kunnen we nog beslissen om deze ook op Funda te plaatsen. Vraag ons hoe wij te werk gaan, koop nu uw droomwoning wij regelen alles.

Hoe gaan wij samen te werk

Stel u woont in Veenendaal. Wij maken op Google een pagina waar u binnen de top 15 ( tussen 3 en 15e plaats) staat van de 190.000 advertenties. Wij zorgen er voor dat uw advertentie een real boost krijgt door het verweven van uw woning door 3 of 4 mediakrachten. Onze hoge ranking in Google samen met onze krachtige Facebookpagina welke weer verwijst naar Google, via Twitter en Google plus. Mocht dit niet voldoende zijn kunnen we Funda extra inschakelen. Door onze strategie heeft u maximaal ingezet. U zelf weet als geen ander de positieve en negatieve kanten van uw woning. Deze pagina “ik verkoop mijn huis” wordt veel gelezen en succes verzekerd. Indien u niet verkoopt heeft u nagenoeg geen kosten.

Kopers kunnen direct hypotheek berekenen

Als een koper belangstelling heeft voor uw woning dan kan hij direkt online een berekening maken of uw woning financieel wel lukt, zie voorbeeld hieronder welke nu ook actief is voor belangstellenden. Wij kunnen hem volgen en op de hoogte brengen van startersleningen en andere subsidies. Onze maximale inzet heeft nog nooit een huis te koop laten staan. Bel ons gerust.

Onze werkzaamheden 

Huis multimediaal aanbieden voor verkoop, klant in contact brengen met u als verkoper, verkoper weet hoeveel hij kan lenen,  eventueel aanvullend Funda plaatsing, voor u de koopakte laten regelen, eventueel regelen hypotheek, regelen notaris, u eventueel helpen met financiering. Wilt u graag een makelaar dan regelen wij dat. Bel ons voor info.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button