Menu

Ik zoek een huis

Ik zoek een huis

Ik zoek een huis

Ik zoek een huis waar kan ik die vinden? Lexwonen maakt onderscheid tussen:

  1. zoeken naar koophuis
  2. zoeken naar huurhuis

Ik zoek een huis om te huren

Je zoekt een huurwoning. Ik val gelijk met de deur in huis.  Huren kansloos. Maar lexwonen heeft de oplossing om een huis te kopen met een TIJDELIJKE hypotheek tot maximaal 4 personen. Dat betekend dat je snel kan wonen.

Ik zoek een huis voor 4 personen

Omdat huurwoningen er niet zijn of schreeuwend duur regelt Lexwonen sinds jaren een huis voor 4 personen. Een TIJDELIJKE hypotheek met 4 inkomens. Zoek je een woning met 2 of 3 inkomens dan kan dat ook.

Het verschil is dat je veel meer kan kopen met 4 personen. Alle eigenaren zijn uiteraard verplicht om onder 1 dak te wonen en dienen verplicht te worden ingeschreven op dat adres.

Zoek je een woning? Bereken je maandlasten per maand en wat je kan lenen met een TIJDELIJKE hypotheek.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ik zoek snel een huis

Ik zoek snel een huis

Als 1 persoon de woning wil verlaten

Wil iemand het huis verlaten dan zal de woning verkocht moeten worden. Overwaarde wordt verdeeld en een ieder gaat zijn eigen gang. Als de woning hypothecair  past als iemand de deur uit gaat dan mag dat ook. Dit is eigenlijk nog nooit gelukt om de reden dat iemand recht heeft op de overwaarde. Verder is het inkomen te laag om te kunnen blijven wonen. Zoek je een huis met meerderen maak dan vooraf goede afspraken.

Ik zoek een woning voor 5 jaar

Ik zoek een woning

Ik zoek een woning

Je zoekt een huis voor een paar jaar? Alles kan maar maak goede afspraken met elkaar. Het is frustrerend als woningen plotseling verkocht moeten worden. Lexwonen krijgt minimaal 5 keer per dag de vraag: “Ik zoek een huis, kan u mij helpen?” De helft van de aanvragers helpen wij daadwerkelijk.

Heb je geen vaste baan maar zit je al wel gedurende 2 jaar in het arbeidsproces? Zoek je een woning met 2 of 3 anderen? Het moet wel heel raar gaan als een huis zoeken niet lukt.

Ik zoek een huis en heb gehoord dat jullie ons kunnen helpen aan een woning met 4 personen, klopt dat?

Ja zeker kunnen wij jullie helpen. Geen huurwoning maar een koopwoning met 4 personen. Een tijdelijke hypotheek zodat jullie snel kunnen wonen.

Waar moet ik rekening mee houden als jullie ons helpen met een woning?

Iedereen moet minimaal 2 jaar in het arbeidsproces zitten. Met een UWV verzekeringsbericht van alle aanvragers berekenen wij de tijdelijke hypotheek. Tijdens de koop moeten jullie overbieden maar vaak kan dat gedeeltelijk meegefinancierd worden. Je hebt wel eigen geld nodig. Wij helpen met de aankoop en hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button