Menu

ING Hypotheek

ING Hypotheek-en woningwaarde- berekening geeft u een beter beeld over het huis, het bod en ook het eigen geld in de hypotheek. Elk huis is anders. Wellicht wilt u verbouwen of woning verbeteren. Bereken uw ING hypotheek online en vraag GRATIS wat u zou moeten bieden op een huis.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ING Hypotheek

ING hypotheek

ING hypotheek en woningwaarderapport

Omdat ING erg flexibel en snel werkt kiezen onze klanten veelal voor de ING bank.

Voorbeeld van Jolanda en Bart uit Naarden.

ING hypotheek hoger dan de aankoopsom

ING hypotheek hoger dan de aankoopsom

Bruto jaarinkomen Jolanda € 32.000,- en van Bart € 47.000,-. Maximale hypotheek via de ING bedroeg € 429.717,-, geen financiële verplichtingen uit de BKR, DUO of  alimentaties.

Jolanda en Bart kochten een huis in Hilversum voor €  375.000,-. De vraagprijs bedroeg € 379.500,-.

Voordeel ING Hypotheek

Het grote voordeel was dat wij d.m.v. ons woningwaarde rapport vooraf een indicatieve waarde hadden van het huis. We hebben een hypotheekaanvraag gedaan bij de ING bank van € 375.000,-.

Hypotheek was na 48 uur goedgekeurd zonder dat de bank het taxatierapport heeft gezien, deze moest nog gemaakt worden. Nu bleek de taxatie € 390.000,- te bedragen, € 15.000,- hoger dan de aankoopsom. Via de ING bank kan u nu uw hypotheek € 15.000,- verhogen zodat u de kosten koper kan meefinancieren. ING hypotheek afsluiten is makkelijk.

Voorbeeld woningwaarderapport combinatie hypotheek ING

Bereken woningwaarde en ING hypotheek

Bereken woningwaarde en ING hypotheek

Taxatierapport via ING bank na akkoord aanleveren

Taxatierapport hoger dan aankoopsom bij ING bank

Taxatierapport hoger dan aankoopsom bij ING bank

Omdat u na de acceptatie van de hypotheek echter voor de overdracht het taxatierapport kan aanleveren kan u zonder aanvullende maatregelen gewoon méér hypotheek krijgen. Er is is geen bank waar u tussentijds zaken kan wijzigen.

Koopakte en ontbindende voorwaarden belangrijk

Let op! Als u een woning koopt onder de marktwaarde en u wil de hypotheekkosten meefinancieren via de ING bank dan moet u dat goed omschrijven in de ontbindende voorwaarden. Verkopend makelaar moet wel akkoord gaan met een voorbehoud van financiering boven de aankoopsom. Lex Wonen heeft een perfecte aankoopstrategie die u kan toepassen.

Bouwdepot op uw betaalrekening gestort

Karin uit Zaltbommel had via Lex Wonen een hypotheek afgesloten van € 377.000,-. Zei ging voor € 14.500,- verbouwen. Omdat de hypotheek zonder NHG is en de verbouwing  minder dan € 15.000,- bedraagt werd het gehele bouwdepot op haar rekening gestort. Lekker flexibel. Uiteraard moet Karin de nota’s wel bewaren voor eventuele belastingcontrole.

ING bank en huis kopen zonder eigen geld

De ING is dus heel flexibel met name voor starters omdat je alle kanten op kan. Lex Wonen doet regelmatig klanten helpen met de aankoop van een huis zonder eigen geld.

ING hypotheek zonder eigen geld

ING hypotheek zonder eigen geld

Let goed op dat als u een hoger bedrag wil financieren dan de koopsom dat u dat wel doorgeeft aan de Makelaar. Doet u dat niet en achteraf gaat de hypotheek niet door dan moet u wel met een correcte afwijzing komen.

Lex Wonen adviseert u om niet zelfstandig een huis te kopen met een hypotheek zonder eigen geld. Uw kennis met betrekking tot aankoop en woningwaardering zal optimaal moeten zijn. Vraag Lex Wonen om informatie over ING Hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button