Menu

Invloed lening op hypotheek

Invloed krediet op hypotheek

Invloed krediet op hypotheek

De invloed van een lening op een hypotheek was altijd bepalend. Door op basis van werkelijke last te rekenen zijn kredieten minder van invloed op hypothecaire lening. Bereken snel voor hoeveel geld je een huis kan kopen en de invloed van je kredieten op de hypotheek via LexWonen.

Bereken GRATIS hoeveel hypotheek u kan krijgen ondanks uw leningen of kredieten

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Direct antwoord, gegarandeerd HOGERE hypotheek via onze bank.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Invloed lening op hypotheek oplossen

Kredieten minder van invloed bij LexWonen

Kredieten minder van invloed bij LexWonen

De invloed van kredieten op de aankoop van een huis was altijd gigantisch. Als je een lening hebt van € 15.000,- dan wordt je hypotheek negatief beïnvloed met € 80.000,-. Er wordt van uit gegaan dat u 24% rente betaald per jaar over die leningen. Dat is natuurlijk niet zo.

Door om te zetten naar een persoonlijke lening betaald u misschien 5% rente.

Rekenvoorbeeld hoe een lening je hypotheek beïnvloed

Op inkomen kunnen jullie een hypotheek krijgen van € 400.000,-. De vraagprijs van een woning is € 350.000,-. Verder hebben jullie beiden een mobiel, hebben jullie de mogelijkheid om € 1000,- rood te mogen staan, een creditkaartje en een klein postorder krediet. Hierdoor kan het zo maar zijn dat u € 70.000,- minder hypotheek kan krijgen.

Omzetten leningen vergroot hypotheek

Minder invloed kredieten op hypotheek

Minder invloed kredieten op hypotheek

Door al die losse kredieten om te zetten naar 1 persoonlijke lening betaal je veel minder rente wat direct invloed heeft op de hypotheek. Door deze lagere lasten en een zekerheid voor de bank dat deze leningen allemaal binnen 10 jaar weg zijn kan LexWonen u helpen aan een hypotheek.

Hoeveel kunnen wij meer lenen na aanpassing kredieten?

Gaan wij uw kredieten omzetten naar een grotere persoonlijke lening dan is er dus méér mogelijk. Hieronder voorbeelden van de invloed  die wij kunnen uitvoeren op de hypotheek.

Invloed lening op hypotheek via LexWonen

Invloed lening op hypotheek via LexWonen

LexWonen kan tussen de 20% en 70% meer hypotheek voor u regelen, dit is afhankelijk van de persoonlijke situatie. U moet ons wel een bkr-overzicht mailen van alle aanvragers. Inloggen bij bkr.nl. en klik op details zodat bedragen zichtbaar zijn. Maak hier een printscreen van en mail ons alle bladen. U zal merken dat Via LexWonen de lening minder invloed heeft op de hypotheek.

Hoeveel invloed heeft een krediet op de maximale hypotheek?

Heeft u bijvoorbeeld een krediet van € 20.000,- dan verlaagt dat uw maximale hypotheek met € 97.000,-. Een behoorlijke impact dus op het kopen van een huis als u een bestaande lening heeft.

Waarom heeft een lening zoveel invloed op de hypotheek.

Omdat leningen gemiddeld 5 keer duurder zijn dan de hypotheekrente wordt uw maximale hypotheek dan ook 5 keer het geleende bedrag, welke in de bkr staat, lager. Er wordt gerekend met een 2% toetsing, dus een rekenrente van 24% per jaar.

Waarom kan ik via LexWonen wel een hogere hypotheek afsluiten ondanks het bestaande krediet?

Omdat LexWonen rekent met werkelijke last van ongeveer 6% per jaar in de plaats van 24% bij de bank kan u een veel hogere hypotheek krijgen. Ook door het omzetten in een persoonlijke lening die goedkoper is dan de meeste kredieten, en door de juiste bank te nemen lukt een hogere hypotheek.

Waar moet ik nu beginnen want ik wil een huis kopen?⭐

Mail ons eerst een opgave uit de bkr en uw bruto jaarinkomens uit vast dienstverband of met een intentieverklaring. Wij berekenen de maximale hypotheek en u ontvangt dat meestal binnen een uur, 7 dagen per week. Mail ons ook het volledige adres van de nieuwe woning, zo moet u beginnen als u een huis wil kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button