Menu

Laagste hypotheeklasten

De laagste hypotheeklasten als starter omdat je de hypotheek aflost in 40 jaar. Eerste huis kopen en wil je zo laag mogelijke maandlasten dan beloven wij u de laagst mogelijke hypotheeklast per maand. Waarom zou u als starter de hypotheek aflossen zoals het standaard gebeurd in 30 jaar. U mag de hypotheek ook in 10, 20, 30, of 40 jaar aflossen. Naar welke bank u ook gaat met de laagste hypotheekrente u zal de hypotheek in 30 jaar moeten aflossen. Wij regelen uitsluitend voor startende huizenzoekers een hypotheek die altijd ‚ā¨ 150,- tot ‚ā¨ 550,- lagere hypotheeklasten heeft.

Hoe zijn de laagste hypotheeklasten mogelijk?

Niet altijd zijn goedkope hypotheeklasten een goed advies bij starters. Stel dat iemand ‚ā¨ 100.000,- eigen geld heeft en een hypotheek van ‚ā¨ 200.000,-. Zijn wens is om in 20 jaar de gehele hypotheek af te lossen? Iedereen begrijpt dat als het aflossingstermijn korter is dat je hogere hypotheeklasten hebt. Iedereen weet dat je een standaard hypotheek op elke hoek van de straat in 30 jaar aflost. Wil je snel aflossen dan zijn goedkope hypotheeklasten onmogelijk.

Voor de meeste starters zijn lage maandlasten echter het belangrijkste. Bijna niemand weet echter dat er geldverstrekkers zijn waar je in 40 jaar je hypotheek kan aflossen. Belangrijk te weten is dat als jouw wensen wijzigen dat je dan 15% per jaar van de originele hypotheekschuld mag aflossen zonder boete. Het genot van honderden euro’s lagere hypotheeklasten die je gewoon uitsmeert over een langere periode.

Is hypotheek met laagste hypotheeklasten de goedkoopste hypotheek ?

De hypotheek met de laagste hypotheeklast is na 40 jaar niet de goedkoopste hypotheek. Je betaald over 40 jaar de hypotheekrente en dat duurt dus langer. Je bouwt telkens een stukje box 3 hypotheek op en die los je af in de laatste 10 jaar. De hypotheekrente in box 1 is gewoon aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button