Menu

Laagste hypotheekrente en geen eigen geld voor hypotheek

Door juiste aankoop huis heeft u geen eigen geld nodig en u ontvangt van ons de laagste hypotheekrente. Bereken eerst voor hoeveel geld u een huis kan kopen.

Bereken online voor hoeveel geld je een huis kan kopen zonder eigen geld.

 • Velden met een * verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Laagste hypotheekrente en geen eigen geld voor hypotheek

Laagste hypotheekrente en geen eigen geld voor hypotheek

Hypotheek afsluiten zonder eigen geld

Door slim een huis aan te kopen onder de marktwaarde heeft u veel minder of geen eigen geld nodig voor de hypotheek. Zoeken naar de laagste hypotheekrente is minder lastig. U heeft een adviseur en een bank nodig die met u mee denkt.

Succesvol hypotheek afsluiten zonder eigen geld

 1. Ken de marktwaarde van de woning
 2. Financiële en persoonlijke inventarisatie
 3. Bij twijfel bouwkundige keuring (ongeveer € 350,-)
 4. Weet wat er in de bkr staat
 5. Huis kopen onder de marktwaarde
 6. Koopakte en ontbindende voorwaarden aanpassen

Bouwkundige keuring

Eigenlijk adviseren wij u altijd om een huis bouwkundig te laten keuren. U moet weten welke kosten u in de toekomst heeft. U kan via Google zelf op zoek naar een bouwkundige, Lex Wonen kan u ook totaal begeleiden van aankoop tot aan de notaris.

Bkr en Werkgeversverklaring doorslaggevend

Het is niet alleen uw inkomen wat van belang is voor het bepalen van de maximale hypotheek. Vraag gratis en snel uw bkr op zodat u weet voor hoeveel u kan kopen. Elk krediet, mobiel abonnement, leaseauto, postorder krediet en zelfs de mogelijkheid dat u rood kan staan is funest voor de hypotheek.

BKR repareren

Door eenmalig goed te inventariseren is een afwijzing op een hypotheek bijna niet mogelijk. Door de juiste begeleiding kan u de laagste hypotheekrente krijgen zodat u meer kan lenen en minder eigen geld voor de hypotheek nodig heeft.

Als er leningen in de BKR staan dan gaan wij samen met u kijken hoe we deze kunnen verwijderen. LET OP! Een A1 of A2 codering kunnen wij niet voor u verwijderen, een hypotheek is dan niet mogelijk, ook niet zonder eigen geld.

Koopakte en taxatie de basis van hypotheek zonder eigen geld

Koopt u een huis € 7.000,- onder de marktwaarde dan heeft u ook € 7.000,- minder aan eigen geld nodig voor de hypotheek. In de koopakte moet altijd vermeld worden dat voorbehoud van financiering de aankoopsom is inclusief de aankoopsom.

Ga zelf niet pionieren

Ga nooit zelf een huis kopen zonder te overleggen met Lex Wonen. Voordat u een bod kan uitbrengen willen wij belangrijke zaken weten over de woning. Heeft u zelf al een woning gekocht dan is de kans groot dat wij u alleen met een lage rente kunnen helpen.

Hypotheekproces via Lex Wonen

Hypotheek inventarisatie

Hypotheek inventarisatie

 • Aanleveren Bkr en werkgeversverklaring
 • Maximale hypotheek bepalen zodat klant kan bezichtigen
 • Huis gevonden dan marktwaarde onderzoek Lex Wonen
 • Klant laat eventueel bouwkundige keuring uitvoeren
 • Lex Wonen brengt bod uit onder voorbehoud van enkele zaken
 • Regelen koopakte en notaris in overleg met klant
 • Hypotheek afsluiten via Lex Wonen

Volledige begeleiding en dagelijks contact via What’s App of telefoon. Door juiste inventarisatie weet u exact waar u aan toe bent qua eigen geld en de hypotheekrente. Kijk ook even op de homepage van Lex Wonen. Hier staan de bijzondere hypotheken vermeld.