Menu

Laatste hypotheeknieuws

Het laatste hypotheeknieuws en onze verwachtingen van de woningmarkt leest u hier.

Omdat Lexwonen midden in de aankoopmarkt zit en het hypotheekproces kunnen wij u regelmatig het nieuws en de verwachtingen voorspellen. Bovenaan vindt u het laatste hypotheeknieuws en verwachtingen woningmarkt.

Laatste hypotheeknieuws 1 februari 2023

Helaas is de inflatie nog ruim 8% ondanks dat de energieprijzen hard dalen. Omdat de prijzen in “de Food-sector” blijven stijgen daalt de gemiddelde inflatie. Hierdoor zullen de hypotheekrentes niet verder dalen. Dit nieuws betekent ook dat een huis kopen ook na april 2023 mogelijk moet zijn zonder dat je teveel betaald. Huis verkopen wordt steeds lastiger.

Hypotheeknieuws 30 januari 2023

In Utrecht kan je sinds vandaag gewoon compleet gerenoveerde appartementen voor de vraagprijs kopen. Koopt u een woning waar geklust moet worden? Trek het klusbedrag van de vraagprijs af. Let op, de vraagprijs moet normaal zijn.

Hypotheeknieuws 26 januari 2023

Dalende hypotheekrentes voorspellen weer run op huizen in april 2023

Omdat de energieprijzen sinds eind december weer dalen wordt de inflatie lager. Sinds de kerst zijn de hypotheekrentes weer aan het dalen. Banken en bedrijven voorspellen verdere daling van huizenprijzen. Lexwonen is de enig die u verteld dat de huizenmarkt vanaf april 2023 weer gaat lopen. Het huizentekort is nog niet opgelost en nog nooit zoeken zoveel mensen een huis. Lagere rentes betekent hogere hypotheek mogelijk. Moet u uw huis verkopen? Ik zou nog even wachten, het kan u maar zo ‚ā¨ 75.000,- schelen op een huis van ‚ā¨ 450.000,-.

Laatste hypotheeknieuws

Laatste hypotheeknieuws

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button